Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během úniku radiace zůstalo v jaderné elektrárně zavřeno malé štěně. Z roztomilého pejska se tak vlivem atomového záření stal agresivní zabiják...  V jaderné elektrárně v Ďábelském kaňonu dochází k havárii a kvůli úniku radiace všichni opouštějí objekt. Jeden ze zaměstnanců tam má roztomilé štěňátko, které se ve zmatku schová, a jeho majitel musí i proti vlastní vůli spolu s ostatními odejít a nechat ho tam. O rok později. Rodina Brada Yatese se přestěhovala z Los Angeles na venkov do městečka v blízkosti Ďáblova kaňonu.16letý Josh jede s novými kamarády, s malou sestřičkou Heather a její fenkou Trixi na výlet do údolí. Nelíbí se mu ale chování kluků, kteří nejdříve střílejí do světel v ohrazeném prostoru kolem uzavřené elektrárny a pak se nerozpakují střílet i po psovi, který vyběhne z objektu. Josh se nemíní účastnit řádění kluků a z protestu se vrací pěšky domů. Chlapci pod vedením Dwyna chtějí za každou cenu psa v elektrárně dostat, Dwyne přeleze přes plot a zuřivý pes ho usmrtí. Zabiják z elektrárny je nejen výjimečně fyzicky zdatný, ale také chytrý pes, který přiběhne za hárající Trixi a nedělá mu žádné potíže odvést si ji ze zavřeného domu do uzavřeného objektu elektrárny. Po určité době porodí Trixi dvě štěňata, Pajdu a Scottyho. Pajda překvapuje Yetsovy občasnými záchvaty zuřivosti (ohrožuje dokonce i Brada). Veterinář si ho nechá v ošetřovně na pozorování, ráno je však nalezen mrtev... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně parádní thriller, který se nepáře s takovými zbytečnostmi jako je třeba scénář nebo atmosféra a jde rovnou na věc. Psi jsou zlí, psy jsem neměl nikdy rád, tušil jsem, že jsou to pěkné svině a pokud se chtějí připojit ke své smečce, dokážou také pěkně zavařit život své lidské rodině. No fajn, k tomuhle veledílu toho opravdu nelze moc napsat, ale za ten scénář musím jednu hvězdičku dát, takhle šílené dialogy jsem snad ještě neviděl (němci prominou). ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně thriller říznutý prvky hororu, ale spíš než říznutý mi příde jako zaříznutý a ty prvky hororu jsem tam hledal stejně marně jako ančovičky na sýrové pizze. Tak co taky více čekat od televizního filmu. Už špatný výběr plemena zabijáckého psa jež by se hodil spíš do pokračování Komisaře Rexe a ne do hororu. Narozdíl od Cuja Stephena Kinga tenhle film absolutně postrádá napětí a to ve své nulové působivosti ještě oslabují neoříliš (ne-li vůbec) přesvědčivé herecké výkony. Záběry z pohledu psa spíš značí, že je někdo točil obyčejnou domáckou VHSkou, kterou před tím vymáchal v zahradním bazénku, než aby stupňovali napínavost děje. Dokonce i scénář je víc než prapodivný, takový hop sem, hop tam. Dialogy primitivní, postavám neodpovídající. Teď váhám mezi jednou hvězdičkou, za kterou bych si musel nadávat do volů a nebo odpadem, který by byl k tomuhle televiznímu spektáklu více než adekvátní. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jakmile film začne vojenským virblem, velkými automobily vjíždějícími do komplexu atomové elektrárny a to vše zabíráno na první pohled levným zpracováním, je jasné, že je zle. A to si člověk k tomu nemusí připojovat ani název filmu. Ale ono to zase úplně tragické nebylo. Nesnažilo se to být něčím víc, než na co to má - lehký, levný rodinně-dramatický příběh s lehkým mrazením, napětím a hezkými roztomilými pejsky na nedělní odpoledne pro ještě ne zcela odrostlé diváky, potažmo celou rodinu. Příběh je přežvýkaná tuctovka, ale ocenit se musí alespoň ta práce se psy. Prostě takový prostinký rodinný doják a hned rovnou v dvojím provedení, s troškou toho napětí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu zabijáckej příběh :) CITÁT - Bude s tebe velkej chytrej pes............ Tak jsem se zase rozplýval nad krásnými štěnátky a skoro jsem zapoměl, že koukám na horor. Dvě malá štěňátka rostou jak z vody a jejich otec mezi tím slídí kolem Ta časová linie je tady celkem divná. On nestárne, oni rostou a taťka prostě čeká až dorostou. CITÁT - Váš pes, Pajda už někoho napad?....................... No, nic moc. Hudba žádná, kamera nic nepředvedla a scénář je hodně přitažený za vlasy. CITÁT - Jest-li že vezmeme v úvahu chování masožravých zvířat, můžeme s jistotou říci, že se vrátí................ ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, tenhle kousek je neskutečná sračka... Scénář musel napsat naprostý retard, nebo člověk s neskutečně úchylným smyslem pro humor, jinak si ty repliky, co herci vypouštějí z úst nedokážu vysvětlit... Pitomý scénář, extrémně amatérské herecké výkony a pes, ze kterého by měl jít strach je docela roztomilý, takže na konci zjistíte, že fandíte jemu... Samozřejmě za předpokladu, že do konce vydržíte... Jak jsem řekl, je to sračka, ale já mám pro béčkové animal horory slabost, takže jeden dám... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Calgary v kanadské provincii Alberta. (Terva)

Reklama

Reklama