Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leprechaun je skřítek, který rád a neustále počítá své mince. Víte co udělá, když mu seberete byť jen jednu minci z jeho pokladu? Pořádně se naštve! Ve třetím pokračování se dostáváme do Las Vegas, kde má na jeho poklad spadeno spousta lidí, kteří ani netuší, že si pohrávají se smrtí. Část pokladu se samozřejmě ztratí a Leprechaun chce své penízky za každou cenu zpátky, a tak při jejich hledání začíná vražedná hra. (Chupacabre)

(více)

Recenze (46)

cariada 

všechny recenze uživatele

Třetí díl o hnusném skřítkovi mě bavil asi nejvíc. Tentokrát jde řádit do casina , jenže má k sobě docela zdatný soupeře. Tentokrát nemá skřítek hned navrh ba naopak je poměrně snadno zranitelný což je jen dobře, přesto nelení a hryže kde se dá. Válel jsem se smíchy jak ukousnul chlápkovi v zastávárně palec u nohy. Mít pár těch jeho zlatáků tak se vyřádím jak malý dítě. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Třetí díl o proradném a zákeřném Leprechaunovi se tentokrát odehrává v Las Vegas. Opět se mu zakutálý jeden z jeho milovaných zlaťáků do rukou obyčejných lidí. A jak už se ví z minulých dílů, skřetík je pro své penízky schopen čehokoliv,v tomo případě dokáže krásně obrátit naruby celé LV. Nic nového a převratného, přesto pobaví a neurazí. 3* za čistou průměrnou zábavičku. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po nudnej amaterskej dvojke som tak vydarene pokracovanie necakal. Prostredie Las Vegas tejto serii vyrazne prospelo. Film sa moze pochvalit slusnym tempom, zaujimavym prostredim (kasino, kuzla, nemocnica) a na video titul slusnym technickym spracovanim (omnoho profesionalnejsim nez akeho sa dockal predosly diel). Dokonca sa mi to zdalo o chlp lepsie nez prvy diel s Jennifer Aniston. Spokojnych 65%. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tretí diel o Leprechaunovi je pomerne trochu slabší, ale to kasíno skvelo do toho pasuje. Na začiatku nejaký chlapík donesie do predajne Leprechaunovu sochu a bude varovať predajcu aby sa nedotkol jeho medailonu. On ho nesposlúchne a dotkne sa medailonu a tým prebudí k životu Leprechauna. Ten chce svoje zlato, získa ho ale posledný šiling mu bude chýbať, tak a v kasíne sa rozputá krvavá bitka o jedno zlato 60 percent. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říci, že Scott je smolař, jenže popravdě Scott je trouba. Naštěstí se najde pár vraždiček, které tohle dobrodružství mezi reklamami Las Vegas dělají snesitelnějším. Asi nejzábavnější je explodující prsatka, co tedy nejdříve prsa neměla, jenže pak ano, navíc se začala proměňovat v kachnu a v závěru svého vystoupení vybouchla. Pak je zde skutečná silikonová prsatka, co vyleze z TV, jenže dovádění s ní dopadne zcela jinak, než si tlouštík představoval. A jo, dojde i na vydloubnuté očíčko. A na motorovku! Taky fajn. Jen bych vystřihnul prázdné kecy a nechal rovnou jízdu. Jelikož když nastoupí na scénu dva skřeti, je to kdo s koho. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (5)

  • Na škriatkových šilingoch je vyrazená podobizeň Karla III, kráľa Španielska v rokoch 1759 – 1788. (beso74)
  • Prvý diel série určený priamo pre video distribúciu. Zároveň sa stal v čase vydania najzárobkovejším filmom v rámci daného spôsobu distribúcie. (beso74)
  • Podľa časopisu Fangoria (1994) mal byť tento film pôvodne natočený v 3D. (beso74)

Reklama

Reklama