Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leprechaun je skřítek, který rád a neustále počítá své mince. Víte co udělá, když mu seberete byť jen jednu minci z jeho pokladu? Pořádně se naštve! Ve třetím pokračování se dostáváme do Las Vegas, kde má na jeho poklad spadeno spousta lidí, kteří ani netuší, že si pohrávají se smrtí. Část pokladu se samozřejmě ztratí a Leprechaun chce své penízky za každou cenu zpátky, a tak při jejich hledání začíná vražedná hra. (Chupacabre)

(více)

Recenze (46)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl o Leprechaunovi jsem viděl poprvé na Nově a byla to prdel. Češi tomu dali název Skřet v Las Vegas. Jo tenhle díl je zase mnohem lepší, zábavnější, krvavější a má skvělou atmosféru. Warwick Davis se tady opravdu rozjel a vraždí víc než kdy předtim. Líbila se mi tam herečka Caroline Williams v roli Loretty co pracuje v kasinu a ojebává lidi u rulety. Známá především z hororu Texaský masakr motorovou pilou 2 :) Jak má přání co jí splní mince Leprechauna, aby byla hezčí, no tak to bylo dementní :D Změnila se tak že měla krátký vlasy jako kluk a už nebyla tak hezká jako s dlouhýma vlasama. Scéna jak se nafoukne a praskne je VELKÁ prdel :D Warwick Davis opět skvěle hláškuje rýmy a je to vypočítavej zmrd a ve vraždách si libuje :D V češtině ho tady dabuje Martin Kolár a je skvělej. Jak je zvykem u týhle série, je tam pořád ta komedie a u týhle série mi to vůbec nevadí, právě naopak, to k Leprechaunovi prostě patří :) Povedenější než předchozí díly, atmosféra kasina a Las Vegas vypadá moc dobře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Skřet v Las Vegas“ pro mě pořád jede na dobré vlně, stejně jako předchozí dva filmy. Zásadně nevybočuje a snaží se o to, aby hlavně pobavil. Ten děs zde zase tak moc nehledejte, ale to ani není smyslem série. Masky jsou opět velmi povedené, a to nejen maska samotného skřeta, ale třeba i metamorfóza Scotta nebo zaměstnankyně od rulety, která je jednou ze záporných postav. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

8/10 Eskapády Írskeho škriatka v druhom pokračovaní Leprechauna ukoja zaisto všetkých fanúšikov tejto zelenej série. IMHO ide dokonca o druhý najlepší diel. Leprechaun srší humorom počas celého filmu, jeho básne sú v najlepšej forme (skúste kliknúť na IMDb na "quotes" ;)), vraždy originálne a Warwick Davis je úplne geniálny. Záverečná kúzelnícka show a cool odkaz na Star Wars dokonajú prakticky dokonalé oddychové béčko. Skritizoval by som azda nie práve najlepšiu réžiu a biedne efekty ... ale všetci dobre vieme, že o tom táto séria nie je ... PS: môj rebríček ságy L6, L3, L2, L1, L5, L4 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Joj. Ještě lepší jak 2. Rež. se scénáristou se očividně vyblbli a já s nimi. Leprikón se do Las Vegas hodí naprosto perfektně (což mj,. dokazuje i jedna z TOP scén, kdy mu ´´Elvis´´ pochválí botky:) a sype ze sebe jednu hlášku (v tomto př. rýmy) za druhou. Velký Fazio sice nemá na Mesmerína ani omylem, ale za to má fetishisticky oháklou asistentku Tammy (+dokonalé tělo jako bonus) která sice v 2.pol. děje přes onen ham ham outfit nosí bílé sako, ale i tak dokazuje, že asistentka kouzelníka má opravdu odváděti jako její primární funkce, pozornost diváků. Palec za někdejšího Metalla z tv Superboye na kterého v jedné supersequenci vylezla z televize výstavní bloncka pocházející pravděpodobně z Playboye nebo tak. Sice se později proměnila na úletbizár robota alá 90tkové filmy, které měly často v názvu Cyber či Cyborg, ale stálo to za to.;-) Hl. postava budoucího (?) študenta, který to prostě nevydržel a prohrál 23000 USD od rodičů na školné a tak (v podání skoroOscarového scénáristy a později rež.) Scotta, má v průběhu děje zajímavý vývoj, když se po kousnutí do ruky od našeho Irčana s kloboučkem začíná měniti na Leprikóna, včetně pojídání růz. bramborových jídel (já chci taky, zlato miluju a brambory jakbysmet) a jehož některé scény s Tammy, ve kterých je evidentně z té nastupující proměny psychicky na dně mi daly připomenouti mou silně oblíbenou (zde právě naopak) the Fly II. Bod za několik scén s PC, na kterém se po částech zjevuje původ, historie a návod jak na Leprikóny.;-) Dále stojí za pozornost postava Loretty, která má k dispozici čudlík, aby jste v roulettě zase moc nevyhrávali a která si přeje pomocí oné zlaté mince, aby byla sexy páč jí šéf furt říká, že je tlustá, přitom vypadá jako za groš kudla. Proměna se sice docela vyvede a v celku skutečně vypadá lépe než před tím (byť já osobně nepovažuji sestřih na krátko zrovna za sexy) ale jak jest zde smrtícím pravidlem co se týče přání, skřet jí poněkud zvýrazní jisté partie, takže ještě před tělesnou explozí vypadá jako ufoun z Jacksonova Bad Taste a její brutálně zvětšené rty, mě budou strašiti ještě nějaký ten čas.:) Ale ještě před tím stihne, když se obdivně vykroucá před zrcadlem s Faziem jako svědkem, který na ni kouká jak z Jara pronésti hlášku, která mě odrovnala, jako máloco ,,Páni. Podívej na ty kozičky. Škoda, že nejsem chlap. Hned bych se na sebe vrhla´´. Zlaté 90tky.;-) Málem bych zapoměl na 1 z TOP scén. Scott leží již značně proměněný v nemocnici na vyšetření a mě rozsekalo to, když si dr. vyžádá encefalogram, na kterém je nápis FUCK YOU a na záznamu z EKG zase siluety skřítka se čtyřlístkem.:))))  No a nakonec vše dobře dopadne a Tammy (až do konce v tom outfitu) se Scottem odcházejí vstříc zlatavým zítřkům. Přejme jim štěstí. A příště? No přece, Leprechaun in space.;) Když jsem zvládl a později si i oblíbil Jasona X, tak s tímto nevidím problémo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po hodně kladně přijatých recenzích jsem se na tenhle díl děsně těšil, inu i tady se občas stane že mě výsledek zklame. Humor už není to co býval, a celé je to spíše jako velká ucelená groteska která se ale poměrně děsně moc táhne. Moc mě to nepřekvapilo a jsem spíše zklamán. Uvidíme jak to dopadne se 4 dílem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (5)

  • Prvý diel série určený priamo pre video distribúciu. Zároveň sa stal v čase vydania najzárobkovejším filmom v rámci daného spôsobu distribúcie. (beso74)
  • Podľa časopisu Fangoria (1994) mal byť tento film pôvodne natočený v 3D. (beso74)
  • Na škriatkových šilingoch je vyrazená podobizeň Karla III, kráľa Španielska v rokoch 1759 – 1788. (beso74)

Reklama

Reklama