Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leprechaun je skřítek, který rád a neustále počítá své mince. Víte co udělá, když mu seberete byť jen jednu minci z jeho pokladu? Pořádně se naštve! Ve třetím pokračování se dostáváme do Las Vegas, kde má na jeho poklad spadeno spousta lidí, kteří ani netuší, že si pohrávají se smrtí. Část pokladu se samozřejmě ztratí a Leprechaun chce své penízky za každou cenu zpátky, a tak při jejich hledání začíná vražedná hra. (Chupacabre)

(více)

Recenze (46)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak škriatok sa presunul do Las Vegas.Vo svete blikatiek a milionárov sa jeden zlomyseľný škriatok stratí.Maska škriatka tradične parádna,zlomyseľnosť,uštipačnosť a cynizmus je tu v silných dávkach.A tu som postrehol aj triky,neboli dokonalé ale slušné.Zo všetkých troch časti,práve tento disponuje sviežim a prepracovaným príbehom,ktorý je z tých všetkých najlepší.Tu je škriatok čisto skazený ale musí byť keď je v meste hriechu. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl o Leprechaunovi jsem viděl poprvé na Nově a byla to prdel. Češi tomu dali název Skřet v Las Vegas. Jo tenhle díl je zase mnohem lepší, zábavnější, krvavější a má skvělou atmosféru. Warwick Davis se tady opravdu rozjel a vraždí víc než kdy předtim. Líbila se mi tam herečka Caroline Williams v roli Loretty co pracuje v kasinu a ojebává lidi u rulety. Známá především z hororu Texaský masakr motorovou pilou 2 :) Jak má přání co jí splní mince Leprechauna, aby byla hezčí, no tak to bylo dementní :D Změnila se tak že měla krátký vlasy jako kluk a už nebyla tak hezká jako s dlouhýma vlasama. Scéna jak se nafoukne a praskne je VELKÁ prdel :D Warwick Davis opět skvěle hláškuje rýmy a je to vypočítavej zmrd a ve vraždách si libuje :D V češtině ho tady dabuje Martin Kolár a je skvělej. Jak je zvykem u týhle série, je tam pořád ta komedie a u týhle série mi to vůbec nevadí, právě naopak, to k Leprechaunovi prostě patří :) Povedenější než předchozí díly, atmosféra kasina a Las Vegas vypadá moc dobře. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hola - hola máme tu další pokračování a opět se nám změnil režisér. Je až s podivem, že této sérii zatím tyto změny evidentně svědčí. Opak bývá většinou pravdou, ale tady se setkávám vždy s novým příběhem, který zbytečně nekopíruje své předchůdce, nedrží se ani moc (tedy skoro vůbec) předchozích dílů co se děje týče a přesto si pořád každý díl drží stejnou úroveň. Není to sice žádný zázrak, ale všechny tři díly, které jsem až dosud viděl, se zuby nehty drží průměrné kvality. Opravdu těžko vybrat, který z nich je lepší či horší. Zatímco jednička byla spíše lehce humornou záležitostí s několika drsnějšími scénami, dvojka byla zase „živější“ co se mordů týkalo, nicméně kvalitního humoru tam zas bylo méně. Tady to bylo tak 50 na 50. My máme šanci sledovat dvě dějové linky, které se posléze osudově propojí a i já patřím k těm, kterým se líbila hlavně druhá polovina filmu. Začátek měl pomalejší rozjezd, přesto jsem se během souboje v zastavárně docela pobavil. Leprechaun neztratil nic ze své lstivosti, vynalézavosti v podobě mordů ani krutých žertíků. Ty se však projeví spíše právě až ve druhé polovině, kde se naplní přání těch, kteří se zmocnili jeho zlaťáku – avšak o dost morbidnějším způsobem, než by si sami přáli. Sex s robotem, explodující rty-prsa-zadek i kouzelníkovo číslo – to vše mě docela slušně pobavilo. Je však pravda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, ale to je ostatně problém všech dílů této série (tedy zatím těch prvních tří co jsem viděl). Každopádně jsem se u trojky bavil a to bylo hlavní. Herecké výkony byli rovněž celkem uspokojivé, objevilo se tu i průměrné gore, několik solidních hlášek a hlavně další způsob, jak zabít (no lépe řečeno se na chvíli zbavit otravného skřítka). Uvidíme, kam se tato série posune dále. Budu se tedy opakovat a i zde dám průměrné hodnocení. 50% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po nudnej amaterskej dvojke som tak vydarene pokracovanie necakal. Prostredie Las Vegas tejto serii vyrazne prospelo. Film sa moze pochvalit slusnym tempom, zaujimavym prostredim (kasino, kuzla, nemocnica) a na video titul slusnym technickym spracovanim (omnoho profesionalnejsim nez akeho sa dockal predosly diel). Dokonca sa mi to zdalo o chlp lepsie nez prvy diel s Jennifer Aniston. Spokojnych 65%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1993 natočil režisér Mark Jones film "Leprechaun", ktorý sa odohrával na starej farme, niekde v americkom zapadákove. Dal som mu tri hviezdičky. O rok neskôr, v roku 1994, bol natočený snímok "Leprechaun 2". Režíroval ho Rodman Flender. Dej sa presunul do mesta. Ohodnotil som ho dvoma hviezdičkami. V roku 1995 malo premiéru tretie pokračovanie "Leprechaun 3", tento krát pod režisérskou taktovkou Briana Trenchard-Smitha. Ako jasne napovedá český distribučný názov (Skřet v Las Vegas) sa tento krát škaredý, krpatý, zlomyselný, lakomý, írsky leprechaun dostal do hriešného mesta v Nevadskej púšti, do centra kasín a hazardu, do Las Vegas. Po nie celkom podarenej druhej časti, mu zmena prostredia prospela. Lilipután Warwick Davis si titulnú úlohu leprechauna užíva, ale viac ako dve hviezdičky tomu dať nemôžem. ** ()

Galerie (66)

Zajímavosti (5)

  • Prvý diel série určený priamo pre video distribúciu. Zároveň sa stal v čase vydania najzárobkovejším filmom v rámci daného spôsobu distribúcie. (beso74)
  • Natáčanie filmu trvalo 14 dní. (beso74)
  • Na škriatkových šilingoch je vyrazená podobizeň Karla III, kráľa Španielska v rokoch 1759 – 1788. (beso74)

Reklama

Reklama