Reklama

Reklama

VOD (1)

Na planetě ve vzdálené galaxii drží mocichtivý skřet v zajetí krásnou princeznu. S jejím titulem a svým bohatstvím bude moci vládnout celému vesmíru. Zhatit plány tohoto maniaka a zachránit princeznu - to je úkol pro vesmírnou jednotku. Proti nim však stojí nejen zkušený intrikán, ale také gigantická krvežíznivá obluda - pavoučí muž. V příběhu plném napětí a zvratů musí posádka bojovat nejen s vychytralým padouchem, ale navíc musí zneškodnit časované zařízení, které má zničit celou kosmickou loď. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (31)

helljahve 

všechny recenze uživatele

Moje 4. stretnutie s týmto Írskym škriatkom, a zaťiaľ najhoršie. Scenár muselo písať neaké 10. ročné dieťa, toto je fakt o držku. Škoda, táto séria bola dobre nakopnutá. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Čo sa to preboha stalo s mojou obľúbenou sériou??? Po úžasnej trojke dementná štvorka. Leprechaun vo vesmíre - to je fakt orgazmická myšlienka. Ale to spracovanie ... Kým v predošlých troch častiach Lep pomaly nezliezol z obrazovky, tu je len sporadicky. Dobré hlášky by som napočítal na jednej jeho ruke po nakrúcaní jeho inštruktážneho videa pre vesmírne lode (najlepšia scéna!). A vôbec tu nie sú jeho rýmovačky! Navyše efekty sú skutočne otrasné a tak impotentnú a amatérsku réžiu som v živote nevidel. Warwick Davis má stále charizmu a je skvelý, ale kde nie je scenár, nie je ani zábava. Večná škoda. PS: môj rebríček ságy L6, L3, L2, L1, L5, L4 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpodivnějších hororových sérií přichází se svým vesmírným příspěvkem. Leprikón tentokrát zatápí vesmírné jednotce vymletých zelených mozků a ujetých vědců. Dá se ten zcela nahodilý děj vůbec nějak komentovat? Pro sebemrskačské a otrlé diváky, kteří si rádi dávají ztřeštěné hororové komedie, je tohle ideál. [FOD 2020] ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

I v saku to tomu skřetu sluší. 4 díl o nezbedném skřítkovi nás zavede do vesmíru,buhužel se tentokrát jedná o video film a my se tak dočkáme příšerných počítačových efektů,které byly spíše vytaženy z nějaké počítačové hry. Leprechaun 4 neztratil naštěstí nic ze svého ducha a tak pokračuje v vraždění s čeným smyslem pro humor. Máme tu odkaz na Hvězdé války,kdy skřítek zeleným leisrovým mečem zabije jednu ze svých obětí. A tentokrát se neopavažujte si z něj dělat sranddu z jeho malé výšky,tentokrát nám ho tvůrci ke konci filmu naservírovali až do gigantických rozměrů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten typ filmů které jsou "Tak blbé až zábavné". Všechno co čekáte od hororu je pryč. Jediné co tu je trochu horor je Leprechaun. Který se vůbec od předchozích dílů vůbec nezměnil, je cinyckej, hnusnej a je to prstě hajzl se vším všudy. Ale teď k samotnému filmu, nejdřív čeho si všimnete jsou zatraceně levné kulisy, které jsou fakt děsné a je vidět ta levnost, film samotný nemá k amatérismu daleko. Ke kulisám bych přiřadil efekty, je pravda že jich tu nějak extra moc není, ale když se objeví stojej za prd. Ale jak jsem řekl naneštěstí jich je málo. Déle tu jsou naprosto příšerný herci a jejich masky, Warwick Davis je furt dobrej jako vždy ale co se týče ostatních? Ty jsou ještě víc na prd než kulisy. Kromě Davise se tu objeví celkem známý Núnez Jr. kterýho si jakž takž pamatuju z Pátku 13 part 5 a Carnosaura 2. Zábavnost filmu je na snesitelné úrovni, ale nevím jestli to tvůrci zamýšlely nebo ne, protože tohle by jako horor neobstálo vůbec totálně nikde.Trechard-Smth který natočil 3 díl, nám představuje ještě levnější, ale zábavnější ptákovinku, na kterou brzo zapomenete. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem už viděl jako jedničku a další pozdější díly z netu s titulkama, pamatuju si že předtim na CSFD to tady nemělo ještě český název a ani jsem nevěděl že tohle ještě vyšlo u nás na VHSce. Je to poslední díl co u nás na videokazetě vyšel. Ale s českým dabingem jsem to nikde nenašel. Leprechaun 4: In Space - Přeloženo jako Vesmírná jednotka - No to je ale pěkně debilní název když je to o Leprechaunovi :D Prostě Češi no, jak už je u nich zvykem ty překlady, to je jasný :D Když jsem viděl poprvé tenhle díl, dost jsem se nasmál, hlavně tomu dementnímu plešatýmu androidovi nebo co to bylo :D Vypadal a mluvil jak buzna :D Dr. Mittenhand (Guy Siner). Nebo ten voják jak se převlíkne za ženskou a tancuje, to je taky prdel :D No ty triky co tam jsou na počítači, jsou hrozný, ale ty co nejsou - Masky atd. Ty nejsou špatný. Ale co jinýho čekat od video filmu. Vůbec mi to nevadilo. Je to zas úplně jiný protože se to odehrává ve vesmíru a Warwick Davis je pořád stejně dobrej. Na dabingforu jsem viděl že tady daboval Leprechauna Jiří Prager, podlě mě musel znít dobře, fakt škoda že to nikde neni s tim dabingem, to bych rád viděl. Tenhle díl se mi hodně líbil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani jsem se nenadál a už je tu čtvrtý díl této série. Režisér zůstal stejný a tak jsem samozřejmě očekával další porci slušné podívané, stejně jako tomu bylo u dobrodružství ve Vegas. Jenže to jsem se tentokrát šeredně spletl. Přesun do vesmíru totiž nebyl zrovna nejlepším krokem. Zlomyslný skřet tu sice byl pořád, ale už to prostě nebyla taková zábava jako v minulých dílech. Což byla velká škoda, protože černý humor bylo víceméně to jediné, co mě na Leprechaunovi až doteď bavilo nejvíc. Zvláště pak ty jeho žertíky při mordování lidských obětí. O ty sice nezůstaneme ochuzeni ani tentokrát, ale bylo jich podstatně méně, než bych mi bylo milé. Dalším důvodem k nespokojenosti byl i fakt, že se většina děje odehrávala na vesmírné lodi, která byla s prominutím dost odfláknutá (digitálně určitě), papundeklové kulisy nepříliš důvěryhodné a většina postav žalostně nezajímavých (za to však mohli hlavně nudné dialogy, které všichni vedli). Byl zde sice pokus o zlepšení v podobě Dr. Mittenhanda, který si ovšem mé sympatie získal až ve chvíli, kdy začal mutovat. Což bylo taky jedno z mála pozitiv, které jsem na čtyřce našel. Tím dalším byla trojice docela pohledných ženských (ale o pěkné holky v této sérii nikdy nebyla nouze), které na rozdíl od svých mužských kolegů, dokázali předvést kromě svých ladných křivek i alespoň průměrné herecké výkony (škoda, že tam nebylo více nahoty, bylo by se alespoň na co dívat). Čtyřka tak v žádném případě nenavázala na průměrnou úroveň svých předchůdců. Není to sice vyložený propadák, ale prozatím jednoznačně nejslabší díl (však ani ty ostatní nejsou žádný extra zázrak, to jen abychom si rozuměli). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprostý úpadek již tak sotva průměrné série do smrdutých céčkových vod. Příběh tak slabý, směšný a nefunkční, že se občas zdá, jako by vám něco uniklo. Což se ale od zavlečení série do vesmíru dá jen a jen čekat. To nikdy nevěstí nic moc dobrého. Leprechaun je pořád tím nejlepším, co může film nabídnout, jenže se před kamerou zrovna moc neohřeje a když začne mávat světelným mečem (ano, světelným), chce se vám hrozně smát. Ale ne proto, že by to bylo zábavné. Za postavy vám bude trapně, o jejich hereckých zadnostech již nemluvě. Docela velký omyl. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Čím horší, tím lepší. S druhou zásadní vesmírnou trachtací na Festivalu otrlého diváka, Tauřiným dobrodružstvím, prohrává o prsa. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější papundeklový kousek na FOD 2020 + tříčlenný živý dabing na pódiu. O zábavu stoprocentně postaráno. Odkaz na Vetřelce a také totální vykrádačka Červeného trpaslíka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skúsil to už aj Pinhead, alebo Jason. Výprava do vesmíru má pre hororové postavičky svoje čaro. Tu to až tak nefunguje. Hlavne kvôli absencii logiky v príbehu. No aby sme odchovanca dňa Sv. Patrika veľmi neškádlili, dáme mu dve obstojné lístočky zo štvorlístku - teda vlastne päťlístku. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Hneď ten začiatok keď sa to chcelo tváriť ako votrelec,len to vôbec nevyšlo lebo votrelec je oveľa lepši vo všetkých bodoch.Rozum mi hovoril ze tuto sériu pozri do tretej časti ale ako to u mňa býva zvykom dal som prednosti ctižiadosti dokončiť sériu ako rozumu a teraz už viem ze to bola chyba.Veľmi mizerný herci,ešte mizernejší príbeh a triky tiež neboli Bohvie aké.Film aj tu chcel byt zábavný ale vôbec mu to nevyšlo.Tie hlášky zlých hercov mi pripadali trápne,režisér je primitív a scenáristovi to tiež dobre drbe.Ako stvoriť takúto sračku,radšej netvoriť nič. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Takový čistý průměr. Viděl sem čtyři díly zatím. Moje pořadí je L3, L1, L4, L2 .Malí rozpočet šel vidět dost. triky sou chabé. Ale podle mě změna prostředí Leprechaunovi prospěla a navíc není jenom on kdo bude škodit ve vesmíru. Je tu taky mutant který vznikl spojením pavouka a škorpiona. Ikdyž je špatně udělanej, nepříjemný pocit vzbuzuje. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu 1, která není ve výsledku nic moc, tak přesto překonává tento díl o třídu. A to nemluvím o 2 a 3. A i když na konci každého dílu (aspoň dosud) Leprikón vybuchne či se rozteče, tak ho zde máme v r. 2096 (vždy mě pobaví, jak si autoři prostě jen tak nahodile vymyslí nějaký rok:) kterak si namlouvá docela fešnou a lehce nazlacenou a oblečenou princeznu Zarinu, která sice na chvíli ukáže své přednosti, ale věřte mi, že budete rádi, když si tu koženou podprsenku s kovovými ostny zase rychle nasadí, páč s ní vypadá mnohem lépe. Plus za to, že ona přežije celý děj a její nápadník exploduje (jak jinak) ve vesmíru. Je to celé ale nudné až běda a když už to ani por. Gruber z Halo, Halo nevytrhnul, je to už na pováženou. Davis to sice zachraňuje, ale to ve výsledku nepomůže. I když za to asi nejzajímavější považuji jeho debaty se Zarinou. Aspoň se hezky (když už nebyla v záběru princezna) dívalo na dr. Reevesovou aka Linnis Parisová z STV. Sice dosti stereotypní blondýnka, ale aspoň ten účes stál za to.;-) I ten zbytek, pochopitelně. Závěrečný fakáč in space (možná to naznačuje, co si myslí rež. o divácích) byl aspoň trochu ftypný, když už nic. A ta těžce CGI loď v době, kdy B5 valil už skoro 4 roky, mi nevadila, tak jako jiným. To bylo totiž to nejmenší. V rámci doplnění série, ano. Jinak, klidně přeskočiti. Blbost to je, ale nudná. Takže jen za 2. Pokud bych totiž v nějakém pominutí smyslů dal za 3, tak bych musel dáti 2 a 3 plný počet. Na podobný příspěvek do jiné ságy, která se většinou odehrává zrovna pozítří:) Jason X, to nemá ani omylem. Zpátky na Zem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si říkal, že budu hodnotit čtvrtý film s názvem „Vesmírná jednotka“ také průměrně, ale nakonec jsem si řekl, že musím jít trochu níž. Ta písnička už se zdá moc ohraná a jen přesunout dění do vesmíru, není prostě nápad, který sérii někam povznese. Stalo se jen to, že se série natáhla a pobavila několika docela dobrými trikovými momenty, ale to je všechno. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Aj na céčkové 90´s sci-fi to bolo nereálne zlé. Nemalo to scenár, príbeh.. Skupinka ľudí sa iba prechádzala v dvoch papundeklových miestnostiach a postupne umierali.. Jeden z najhorších a najnudnejších filmov aké som mal možnosť vidieť. ()

Reklama

Reklama