Reklama

Reklama

Delfín Flip

(seriál)
  • USA Flipper (více)
Rodinný / Drama / Dobrodružný
USA / Austrálie, (1995–2000), 64 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Whip Hubley, Anja Coleby, Gus Mercurio, Darrin Klimek, Tiffany Lamb, Jessica Alba, Craig Marriott, Laura Donaldson, Brian Wimmer, Elizabeth Lackey (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál sa odohráva sa v inštutúte Bal Harbor na Floride, kde sa vedci zaoberajú výskumom správania sa morských cicavcov, najmä delfínov. Ide o dobrodružnejšie a veľkorysejšie poňaté pokračovanie úspešného klasického televízneho seriálu a dvoch celovečerných filmov, ktorého najväčšou prednosťou je vtip a napätie, doplnené nádhernými zábermi delfínových kúskov a krásnej prírody. Chlapec a jeho maznáčik delfín to je spojenie, ktoré nikdy nemôže sklamať divákov, veď ktoré dieťa by nechcelo mať priateľa delfína? Pôvodný televízny seriál Flipper vznikal v rokoch 1964 - 1968 a dnes je už slávnou klasikou. Neskôr vznikli celovečerné filmy Delfín Flip (Flipper) a Nové dobrodružstvá delfína Flipa (Flipper´s New Adventure), v ktorých bol najlepším kamarádem Sandyho Rickse dvojmetrový delfín Skokan (Flipper). Na základe ich obrovského úspechu vznikol aj televízny revival ďalšia televízna séria Flipper v období 1995 - 2000. Pôvodný hrdina Bud Ricks sa tu premenoval na Keitha Ricksa a hrá ho BRIAN WIMMER a COLLEEN FLYNNOVÁ hrá Pam Blondellovú, výskumníčku a Keithovu spolupracovníčku. Obaja sa zaslúžili, že séria z prostredia vedeckého výskumu delfínov je zaujímavá a vtipná pre deti rovnako ako pre dospelých. Pam má dve deti Mikea (PAYTON HAAS) a Maya (JESSICA ALBAOVÁ). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každé sobotní ráno jsem na to koukal a relativně mě to bavilo, tak nevím proč bych to takto neohodnotil i když je to jeden z nejhorších seriálů tady na čsfd. Každopádně to takové rozhodně je, jenom jsem si na to všecko zvyknul. Tak nějak bych to zhodnotil. Ta druhá věc je, že ten Delfín je všeuměl a občas dokáže dost neskutečný věci a to rozčiluje, asi jako celý seriál (4/10) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Já osobně bych tomu dal za 0*, ale mí synovéz toho nespustili oči.... tak asi to plní svůj účel.. :-) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Seriál jako takový je zoufale nudný a trapný, až z toho člověk neví, co má dělat, ale na druhou stranu, upozornila na sebe tímto seriálem J. Alba a kdo ví, nebýt tohoto, třeba bychom ji dnes ani neznali, takže trochu jsem Delfínovi Flipovi vděčný. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Moje jméno je Filip, takže mě doma vždycky nazývali: ´´Delfín Filip´´ Proč to tu říkam fakt nevím, ale tento seriálek z prostředí nejinteligentnějších živočichů mě často dokázal pobavit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Fakt je to marný málo strašně málo který díl byl solidní aspoň delfíni byly super škoda nevyužitosti. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Hydrofilové budou mít nejspíš orgie, příznivci Jessicy Alby nápodobně. Mě z nich ale vynechte, něco tak nezábavného se jen tak nevidí. Jestli je to dáno tím, že se sice rád čochtám ve vodě, ale zvířátka v ní mě nějak extra nezajímají (pokud teda nejsou na mém talíři) a ostatní "vodní" lidi jsem schvaloval naposled v Pobřežní hlídce, to nechám na vás. Bohužel ani seriálové vztahy nejsou nic, co by mě přikovalo k obrazovce. Škoda, snad se někdy v budoucnu objeví nějaký pořádní marinádní seriál. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne absolutně nezajimavý seriál, stejně jako mu všechny podobné, které se zaměřují na hlavní dění okolo vody. Jelikož mě ani jeden díl, který jsem měl možnost vidět nezaujal, musím hodnotit tak jak hodnotím. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Krásný a poetický seriál o jednom velkém přátelství mezi člověkem a chytrým delfínkem. Ehm, fakt síla. Ale i tahle trapná ryba dokázala prosadit Jessicu. Buďme rádi. ()

Reklama

Reklama