Reklama

Reklama

Vem mě s sebou

  • USA Going All the Way
Trailer

Obsahy(1)

Nesmělý panic a válečný hrdina užívají života v barech a dívčích náručích.  Gunner (Ben Affleck: Pearl Harbor, Dobrý Will Hunting) je hrdinou univerzitního fotbalového mužstva, pohledný muž, kterého ženy rády obletují. Při návratu z války v Koreji potkává Sonnyho (Jeremy Davies: Zachraňte vojína Ryana), stydlivého a neoblíbeného kluka, který je navíc stále ještě panic. Ale setkáním s Gunnerem pro něho začíná nový život, který oba chtějí vychutnávat v barech a dívčích náručích s cílem užít si co nejvíc. Oba hrdinové jsou každý úplně jiného ražení, přesto společně podniknou cokoliv, aby zjistili, o čem život vlastně je. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani pořádně nevím o čem to bylo. Celou dobu jsem si myslel že Ben Affleck hraje ztělesněné sebevědomí Jeremyho Daviese. 20% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Krásne prostredia a atmosféra 50.tych rokov minulého storočia, k tomu skvelí herci a sexi židovka Rachel Weisz. Popravde mi to veľmi ako komédia neprišlo (aj keď tam pár vtipných scén bolo). Skôr by som povedal, že to je rodinná dráma strihnutá s road movie. Ale inak nemám príliš čo vytknúť. Herecké výkony výborné, príjemná atmosféra 50.rokov a skvelá hudba. Príbeh dobový, kultivovaný, emancipovaný (teda aspoň čiastočne), vľúdny, hravý - a možno až nemiestne bezstarostný, ale svojím spôsobom opojný, plný drobných úletov a trochu zlomyseľných nápadov, úročených v obratne a máličko hryzavých, iba ak v podstate neškodných konverzáciách. Napodiv sa z toho nakoniec vykľul celkom pohodový film, čo som podľa popisu ani nečakal. V tomto snímku chýba akákoľvek akcia, len tak ticho plynie, ale nevlečie sa, vytvára príjemnú atmosféru a celkovo sa mi páčil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Také hviezdne herecké obsadenie a film taká strašná nuda. Aspoňže Rose McGowan nám ukáže svoje vnady. 3/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se nechal nachytat jako prase.Lákavý jména,zvědavost a po hodině vypínám a dvd házim do koše.Je to tak slabý,že dvouhodinovej pohled z okýnka do světlíku přinese víc pohybu a zajímavýho děje než tohle.Ty novinový dvd mě zabijou,uf!10%. ()

Reklama

Reklama