Reklama

Reklama

Lovci historických technologií

(pořad)
  • Kanada Vintage Tech Hunters
Reality-TV / Dokumentární
Kanada, 2018, 14x22 min

Obsahy(1)

1. Bohus a Shaun… kupují jukebox: Během výletu do jižní Kalifornie najdou Bohus a Shaun historický jukebox, který nutně potřebuje opravit. Vezmou jej do Los Angeles, aby ho obnovili do dřívější krásy.
2. Bohus a Shaun… po stopách odysey: Na cestě po americkém středozápadu objeví Bohus a Shaun Magnavox Odyssey – první komerční videohru na světě. Sami se pak vydávají na odyseu při pátrání po chybějících částech, které potřebují, aby hru prodali jako komplet.
3. Bohus a Shaun… mluví s Gorgarem: Bohus a Shaun berou Gorgar, první mluvící pinball na světě, do Dallasu, aby jej rekonstruovali. V Texasu pak najdou na bleším trhu několik vzácných historických technologií a snaží se koupit zajímavé věci na aukci zboží z exekucí.
4. Bohus a Shaun… kupují kosmické kalhoty: Bohus a Shaun jedou do Dallasu, aby se zúčastnili aukce vzácné kosmické pamětihodnosti. Chtějí koupit vzácný technologický kousek z tragické mise raketoplánu Colombia.
5. Bohus a Shaun… hledají Berserk: Bohus a Shaun projíždějí Illinois a hledají historické automaty na mince. Podaří se jim dostat do soukromého muzea Sanfilippo, kde je sbírka vzácných technologií z konce minulého století a kde by rádi koupili nějaké ty automaty na mince.
6. Bohus a Shaun… závodí se skládacími auty: Při cestě po Illinois najdou Bohus a Shaun na místním bleším trhu historickou stavebnici auta. Pak pánové zamíří na místní burzu s těmito stavebnicemi a podívají se na další historická auta a také si připomenou dávno zapomenutý sport. (History Channel)

(více)

Reklama

Reklama