Reklama

Reklama

Zorro

(seriál)
  • USA Zorro (více)
USA / Francie, (1990–1993), 32 h 16 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Duncan Regehr, Patrice Martinez, James Victor, Juan Diego Botto, Henry Darrow, J.G. Hertzler, Efrem Zimbalist Jr., André the Giant, Ben Miles, Nur Al Levi (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Příběhy odvážného dona Diega de la Vega, který si nasazuje masku Zorra a v této tajné identitě bojuje proti padouchům a ochraňuje nevinné a bezbranné obyvatele městečka Pueblo de Los Angeles. V civilu ze sebe dělá nemotoru, který neumí zacházet s kordem, natož jezdit na koni. Je zamilovaný do dívky Victorie. Ale nikomu, ani jí se nesvěří se svojí tajnou identitou. Pouze jeho němý sluha Felipe zná jeho tajemství a pomáhá mu, mnohdy dosti výrazně. Jedním z důležitých záporáků je komandant Alcalde Luis Ramone, který ovládá Los Angeles a vykořisťuje obyvatele. Proti Zorrovi je i osádka místní "policie", vedená seržantem Mendosou, jehož postava je spíše komediálního rázu. Zorro tak prožívá mnoho dobrodružství v tomto mnohadílném TV seriálu. (Šimpy)

(více)

Recenze (39)

Cival 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám silně nepovedný seriál, na který zapomenete tak třicet sekund po závěrečných titulcích. Navíc Zorro slovo charisma nikdy ani neslyšel. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem ten seriál bezmezně miloval. Jsem rád, že jsem jej od té doby neviděl... nerad bych si kazil vzpomínky. :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Volný sled více-méně stupidních historek, které slouží jen jako výplň mezi reklamama. Ale když se podívám na "skvosty" typu Černý rytíř, který právě běží na Nově, tak musím uznat, že Zorro ještě není tak hroznej. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Hm...Zorro je sice hrdina, ale taky jenom člověk...prostě se o jeho osud divák nikdy nebojí tím pádem se s ním taky nikdy neztotožní...vždycky z kterékoliv pasti vyvázne...nějaké to napětí by neškodilo! (Není to MacGyver, i když ten byl taky pošuk :))) Slabota...asi jsem moc náročný, abych chtěl od takového tématu něco víc...film o Zorrovi jsem naštěstí neviděl :-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů mého dětství, který naštěstí dávali v natolik "rozumnou" dobu, že o něm naši díky bohu neměli ani páru. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě malej špunt, byl Zorro jeden z mých nej hrdinů, hned po Krtečkovi a jakmile se mi do ruky dostal klacek nebo křída bylo "Z"etko kam jste jen dohlédly. 65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snad je i trochu vidět, že se tvůrci snažili, nicméně dopadlo to naprostou katastrofou. Asi jediným plus je líbivá postava hlavního hrdiny a pár těžko stravitelných dílů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Roztomilý seriál. Scenár je len zväzok jednoduchých a často naivných historiek, ale má to svoje čaro - hlavne krásna a naivná Zorrova láska. Ak si však niečo zaslúži najväčšiu pozornosť, tak sú to úvodné titulky, ktorých zvučka má v sebe neskutočne veľa humornej energie... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

V dětství oblíben, dnes nenáviděn. Nedovedu si představit, jak se na to v dnešní době dívám. Zorro byl hrdina, ale dnes když se zeptáte malých děti, kdo že je to ten Zorro? Odpoví: "Nevíme". Hodnocení ponechávám podrůměrné. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

V čase, kedy to do našich končím vychrlila TV Nova mňa na Zorrovi bavili dve veci. Nebol to ďalší policajný či stredoškolský seriál. A samozrejme ten  koncept občan/hrdina, ktorý som predtým zažil len u seriálu Batman (1966). Inak som mal úplne iných favoritov, idolov, pretože byť Zorrom nebolo rozhodne žiadnym lákadlom. Upocený tátoš, na každom rohu nejaký geront, slizounský kníreček,... ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Nemám rád toho muže s maskou, který brání nevinné a bezbranné vesničany a vždy svým mečem přesně vyřízne písmeno Z. Ale alespoň lepší než německé krimi seriály či jihoamerické telenovely. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí. klasika. Odvážný Zorro, krásná dívka, charismatičtí záporáci. Zkrátka měl jsem to rád a ani Potměšilův dabing hlavní role mi nevadil. A úvodní znělka..:-) Co dodat. "His name is zorro!" ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zorra s knírkem jsem jako začínající divák TV Nova žral i s navijákem. Dnes už bych do toho asi znovu nešel, ale i tak hodnotím velmi kladně. ()

Reklama

Reklama