Reklama

Reklama

Anthony Jeselnik: Na porodním hoří

(pořad)
  • USA Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward
Stand-up / Komedie
USA, 2019, 64 min

VOD (1)

Recenze (13)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jeselnik na svojom štýle zamakal a vytvoril niekoľko viacvrstvových, dlhých vtipov. Neporovnateľné s tou estrádou kedysi, aj keď čo do prednesu mi stále nesedí. Ale jo, dobrý stand-up. 70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pohybuje se to mezi jeho sebevědomý šokováním publika a staromódní zábavou. Jeselnik je moc krotký a málo inspirativní. Mě top moc nepobavilo, mnoho stand-up komiků je mnohem lepších. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ten chlap je iste na nejakých toxických látkach, keďže tak pomaly sa nehýbe ani koala a ešte pomalšie rozpráva, ako by mal slovnú zásobu predškolského dieťaťa. Tie vtipy neboli zlé, ale naozaj pri normálnom tempe by to bolo na 10 minút. Pred dopovedaním fóru poznáte pointu tak dve minúty vopred, komu sa to môže páčiť a ešte si na neho kúpiť lístok? Potom sa ľudia zasmejú a on si vychutnáva smiech či potlesk takmer minútu. Čo to je za sebastredný debil? Tento chlapík by mal ísť na školenie k Rickymu Gervaisovi a na pódium zabudnúť. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Začinam si na jeho prejav zvykať. A je minimálne v ňom originálny. Vidno, že o svojich vtipoch premýšľa. Ale chýba tomu tempo a po určitom čase to začína byť veľmi ubíjajúce. ()

kollis 

všechny recenze uživatele

Anthony Jeselnik, muž pomalého frázování, chůze a celkového výstupu, který nás často až otravně nechá čekat na pointu, má svůj další, na sesbíraných vtipech vytvořený stand-up. Většina komiků má svůj set vytvořený z vlastních zkušeností a odpozorovaných situací, Jeselnik jen hází jeden nekokretní a černohumorný joke za druhým. Nakonec to samozřejmě začne působit monotónně s tím, že značnou část vtipů lze odhadnout, přesto jsou mnohé Jeselnikovy pointy skvělé a do nudy jeho výstup nikdy nespadne. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt kutopřísnej meganámrd. Pokud někteří komici balancují na hraně, Antonín stojí 10 metrů za ní a s pomalou dikcí do vás lehce arogantně sype brilantně vypointované a fakt brutální vtipy.  Kdosi v komentářích psal, že ho to nebavilo, protože každý vtip mířil k nějaké té pointě . Já teda nevím, ale není to základ každého stand-upu? A v tomto případě jsem se jen tetelil očekáváním jak moc mě Jeselnik zase dostane do kolen. Jasně. Není to pro každého.  Například pokud věříte v nějakou z konspiračních teorií, třeba že homosexualita není nemoc a nedá se léčit, muži a ženy (nebo bílí evropané a ostatní rasy) jsou si rovni, nebo dokonce ...že koncentrační tábory skutečně existovaly... Pak tohle není rozhodně pro vás. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Dobírání si ostatních (Jeselnikův roasting) mi připadá nudné, o to víc jsem byl zvědavější na jeho stand up. Když si Jeselnika poslechnete v rozhovoru (Joe Rogan), tak je vtipnej a zajímavej. Ale stand up mě nudil. Jsou to také uměle konstruované vtipy s nějakou černo-humornou pointou. Ale ono se to rychle omrzí. There is just no heart in it. Next time, I will pass. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... aneb jak poznáte vtipného a pohledného člověka, který vám za dvacet minut leze totálně na nervy a máte chuť mu jednu natáhnout ... zkrátit, zrychlit a nějak být ... "víc živý ?" ... ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Pomalšie tempo mi nevadilo, dokonca ma to to bavilo. Ale pri niektorých vtipoch ma už neprekvapila pointa ako pri jeho vystúpení Toughts and Prayers. ()

Reklama

Reklama