Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karen se pokouší navzdory zlým silám splnit své poslání. Doktor Pontopidan se snaží najít správná slova pro svůj velký výroční projev k zaměstnancům, ale jeho zdraví a ambice mu v tom nepomáhá. Doktor Helmer už má plné zuby dánské hlouposti a zahájí teroristický útok na Království a Dány. Před ním však stojí problémy soukromějšího rázu, když se dostane do prekérní situace s Annou, která ho opět dostane do problémů se zákonem. Brzy ho šílenství dožene do bodu, z něhož není návratu. Doktor Krogshøj se naopak náhle vrací jako lepší verze sebe sama a Judith po operaci narazí na podivný předmět. (KVIFF.TV)

(více)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to má aspoň nějakou stálou kvalitu, ale pořád je to ještě slabší než druhá série a pořád zde dostatečně nefunguje ani jedno (humor), ani druhé (příběh). V tomhle případě nic kupodivu nedominovalo, ale vše bylo zhruba na stejno - ovšem v tom slova smyslu, že vše jelo tak na půl plynu a fungovalo jak co. Určitě to ale už dokoukám, poslední epizoda je už hned potom a tam se teprve ukáže, co z toho Trier chtěl celou dobu mít. 3* ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2,5     "Molak, molak, mak, mak, mak."     Trochu zaujímavejšia epizóda v znamení plánu Barbarossa, v ktorej sa toho opäť trochu viac udeje. Najzaujímavejšie scény sú tie so sexuálnym podtónom - scéna "znásilnenia" a lesbický bozk. Zaujímavý je i nápad s dvojníkmi. Na druhej strane, kamera sa tu znovu nejako zbláznila a z toho dôvodu sa na to občas pozerá veľmi zle.     "Na tomto oddelení sa nakrúcala druhá séria, ale tá sa už až tak nepodarila..." ()

Reklama

Reklama