Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duševní zdraví dr. Moesgaarda se pomalu lepší a daří se mu řešit konflikty na oddělení. Království však stále hrozí rozpad. Duchové se stahují, což může znamenat jediné. Přichází zlo. Poté, co se paní Drusse ocitne tváří v tvář ztělesnění Satana, se musí spolehnout na Bulderovy zkušenosti s nejtemnějšími zákoutími Království. Judith a Bratříček mají návštěvu. Rigmor dostává radu, která, jak se ukáže, má pro dr. Helmera závažné důsledky. Bude Christian schopen dodržet slib, který dal? A co zjistila Mona? (KVIFF.TV)

(více)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, tak tady už se plně rozjely všechny mínusy druhé série. Na příběh se tu už vyloženě kašle a skoro nikam se neposouvá, vtipných scén je tu taky pomálu, už je to jen o sledování konání několika strašně bizarních postav a to je tak všechno. A ani to už není tak zajímavé jako dřív, protože jedni dělají to samé pořád dokola (u toho "sanitkového závodníka" hlavně vůbec nechápu, proč s tím nesekne), další se zase chovají úplně nahodile a nihilistický "nový" Krogshoj (žertovně bych řekl, že je to Trierovo alter-ego) a paní Drusse se synem to sami nevytáhnout. Už ani ten Trier pořádně neví, co za svá moudra by v závěru vyprávěl, takže začínám mít čím dál tím větší pocit, že ani sami tvůrci netuší co s Královstvím dál. A ta dogmatická kamera se na tom taky dost podepisuje, hlavně na atmosféře. Slabé 3* ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2,5   "No a ďalej sa medzi nás vrátil Krogshøj. O tom tiež radšej nebudeme hovoriť..."   Po velmi sľubnom začiatku s Einarom Moesgaardom, "oddychujúcim" na pohotovosti a návratom doktora Krogshøja z márnice sa z toho napokon vykľula jedna z tých najnezáživnejších epizód. Dianie sa poväčšine točí okolo toho nadrozmerného dieťaťa, ktoré je fakt strašne nechutné a tá (akože dojímavá) linka s nim a jeho mamou ma vôbec nebavila. Potom je tu ešte Stig Helmer, prchajúci na vozíčku pred súdnym predvolaním, už otravné hľadanie duchov a ďalšie dianie, ktoré akosi postrádalo zmysel (načo bol dobrý ten let lietadlom?). Za zmienku stojí len pár scén, ako ten duchovný výlet do pivničných priestorov, alebo tá "naháňačka" v archíve so zapnutým alarmom.   "No more Mr. Nice Guy!" ()

Reklama

Reklama