Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezna Arabela a čaroděj Vigo se vypraví do světa lidí napravit Rumburakovy činy. Na obzoru je láska. Čaroděj Vigo a princezny Arabela a Xenie se vydávají do lidského světa donutit pana Majera, aby přestal ničit pohádky. Ten ochotně slíbí, že napraví, co způsobil, ale splnit slib není v jeho silách. Jak víme, vysílání pohádek naruby má na svědomí Rumburak, který se tak mstí Říši pohádek. Tohle ale Vigo netuší, a tak trestá pana Majera. Proměňuje ho v jezevčíka. Oběma princeznám se v lidském světě líbí. Arabela se tu zamilovala do Petra Majera, Xenii uchvátila lidská civilizace. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný díl. Kdykoli zamíří na náš svět návštěvníci z jiné planety, či z pohádkové říše, tak je to vděčné téma a otevírá se opravdu hodně prostoru pro zábavu. Často to vyšumí do prázdna. Nicméně v tomto dílu to zvládli kluci bravurně. Znovu skvělá zábava se zlatým hřebem Menšíka v roli jezevčíka. [85 %] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Praze Na Příkopě, v ČVUT v Praze - Dejvicích, Záběhlicích, Černošicích, zřícenině hradu Helfenburk, hradu Český Šternberk. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama