Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Království pohádek je rozvráceno, Rumburak unáší Arabelu na svůj hrad. Sebejistý Rumburak ujišťuje krále Hyacinta, že jeho říši zachrání, a požaduje za to ruku princezny Arabely. Ta ho ovšem za muže nechce a bez obalu mu to řekne. Rumburak ji odnese na svůj hrad, ale ani tam ji nedonutí, aby se stala jeho ženou. Chytrá Arabela ochutná maso bílého hada a od té chvíle rozumí řeči zvířat. Přelstí Rumburakovo služebnictvo a uprchne za svým Petrem do světa lidí. Tam se jí podaří vrátit panu Majerovi lidskou podobu. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arabela je postavená pred rozhodnutie, či spasiť domovinu výmenou za osobné šťastie a zvolí emigráciu. Predtým sa ešte stane obeťou únosu a naučí sa cudzie reči. Petr Majer trpí nezdravou obsesiou, píše zlé verše a kochá sa fotografiou v životnej veľkosti. Jeho otec absolvuje spätnú transformáciu. Hláška žiadna. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě úplně za kulky nechytil a do děje nevtáhl tak jako ty předešlé. Nicméně stále se jedná o super a nápaditou zábavu. Rumburak by měl své služebnictvo více mlátit. [75 %] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na hradě Český Šternberk, v Praze v ČVUT. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama