Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Král Hyacint a čaroděj Vigo končí na psychiatrii, zatímco Petr s Arabelou objeví kouzelný plášť. Rumburak se nechce smířit s porážkou a prostřednictvím televize oznámí Arabele, že si pro ni k Majerům přijde. Král Hyacint s čarodějem Vigem se okamžitě vydávají princeznu zachránit. Nemají však s lidským světem žádné zkušenosti a kvůli svému chování končí na psychiatrii. Arabela se ale Rumburaka málo bojí, zvlášť když má po boku Petra. Společně vniknou do hotelového pokoje, kde se Rumburak spolu s čertem Blekotou ubytovali, ale nezastihnou je. Petr tu ale objeví plášť, a než tomu může Arabela zabránit, zkusí si jej. Stane se, co se stát muselo - Petr zmizí. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já si na ty zázraky pořád nemůžu zvyknout!" Majer mladší v stave vrcholnej zaľúbenosti každých 5 minút objíma Arabelu so slovami "konečne sme sami", ale akosi sa mu nedarí dostať sa cez prvú métu. Po jeho vyvolenej snorí Rumburka s úmyslom opakovaného únosu a do ľudského sveta vyrazia aj Hyacint s Vigom za účelom záchrany. Jedni skončia v blázinci, druhí v base, Petr nesie následky absencie školenia pre použitie čarovného plášťa a Majer najmladší s kamarátkou od susedov čórnu prsteň, z čoho tiež nič dobré nepozerá. Dobré dialógy v cvokárni. "Majere, vy porušujete přírodní zákony a to se nesmí!" ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rumburak pokračuje ve své snaze strčit konečně svoji žížalku do Arabeliny vadžajny. Tento nápad se ovšem nezamlouvá ani samotné majitelce vadžajny a ani jejímu blízkému okolí. Na této pohádce je skvělé, že si zde najde každá věková kategorie to své. Mladší diváky zaujme příjemné pohádkové prostředí a atmosféra. Ti starší z nás zase nedají dopustit na opravdu vynikající humor, který skvěle funguje i po letech. Zejména blázinec je vděčné prostředí. [78 %] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno na hradě Český Šternberk, Praze - Dejvicích a Střešovicích, Černošicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama