Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Král Hyacint a čaroděj Vigo končí na psychiatrii, zatímco Petr s Arabelou objeví kouzelný plášť. Rumburak se nechce smířit s porážkou a prostřednictvím televize oznámí Arabele, že si pro ni k Majerům přijde. Král Hyacint s čarodějem Vigem se okamžitě vydávají princeznu zachránit. Nemají však s lidským světem žádné zkušenosti a kvůli svému chování končí na psychiatrii. Arabela se ale Rumburaka málo bojí, zvlášť když má po boku Petra. Společně vniknou do hotelového pokoje, kde se Rumburak spolu s čertem Blekotou ubytovali, ale nezastihnou je. Petr tu ale objeví plášť, a než tomu může Arabela zabránit, zkusí si jej. Stane se, co se stát muselo - Petr zmizí. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rumburak pokračuje ve své snaze strčit konečně svoji žížalku do Arabeliny vadžajny. Tento nápad se ovšem nezamlouvá ani samotné majitelce vadžajny a ani jejímu blízkému okolí. Na této pohádce je skvělé, že si zde najde každá věková kategorie to své. Mladší diváky zaujme příjemné pohádkové prostředí a atmosféra. Ti starší z nás zase nedají dopustit na opravdu vynikající humor, který skvěle funguje i po letech. Zejména blázinec je vděčné prostředí. [78 %] ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já si na ty zázraky pořád nemůžu zvyknout!" Majer mladší v stave vrcholnej zaľúbenosti každých 5 minút objíma Arabelu so slovami "konečne sme sami", ale akosi sa mu nedarí dostať sa cez prvú métu. Po jeho vyvolenej snorí Rumburka s úmyslom opakovaného únosu a do ľudského sveta vyrazia aj Hyacint s Vigom za účelom záchrany. Jedni skončia v blázinci, druhí v base, Petr nesie následky absencie školenia pre použitie čarovného plášťa a Majer najmladší s kamarátkou od susedov čórnu prsteň, z čoho tiež nič dobré nepozerá. Dobré dialógy v cvokárni. "Majere, vy porušujete přírodní zákony a to se nesmí!" ()

Reklama

Reklama