Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poddaní se bouří proti Xenii a Honzík s Mařenkou se konečně setkávají s Petrem. Petr, Honzík a Mařenka se potkají v Říši pohádek, která se, díky nápadům princezny Xenie, dřívějšímu pohádkovému ráji už ani trochu nepodobá. Nakonec ale její experiment s modernizací pohádkového světa zachrání obě děti před ježibabou - z perníkové chaloupky prchají v autě. Také Petrovi se podaří utéci z moci princezny Xenie a vydává se na Rumburakův hrad. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už by si situace žádala se malinko odpíchnout z místa. Již tomu bude třetí díl, kdy se po lese věší odpadky a Rumburak visí na věšáku. Nic moc se tam neděje. Malinkým osvěžením byla krátká epizodka s perníkovou chaloupkou. Jednotlivé díly už jsou v nepříjemném nepoměru. Dříve byl v rovnováze humor pro dospělé a pohádková část pro děti. Teď už je to spíše jen pro děti. [60 %] ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kameny zvlášť, zlato zvlášť, to je zásada!" Xéniina hrôzovláda vyvolá vznik protiríšskych spikleneckých centier a následný pokus o revolúciu, ktorá je potlačená vďaka motorizácii. Decká sú vykrmované, Rumburak je vo fáze hľadania genderovej identity prostredníctvom crossdresingu. "Já nechápu jak si někdo může vzít za manželku ženskou!" ()

Reklama

Reklama