Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vzdálené planetě žije velký čaroděj jménem Lerigot. Je strážcem zlatého klíče, kterým se odemyká brána do nekonečného vesmíru. Lerigota pronásleduje zlá galaktická bytost jménem Divatox, která chce získat čarodějovu moc, aby mohla osvobodit strašlivého netvora. S ním chce totiž uzavřít manželství a ovládnout celou galaxii. Lerigotovi mohou pomoci pouze jeho mocní přátelé, ale nejdřív musí uprchnout ze své planety na zem. Na zemi ho zachraňují strážci vesmíru Kate a Tomy, i když se sami nacházejí v ohrožení života. Po útěku Lerigota na zem zajme Divatox jeho ženu Jaru a malou dcerku, aby ho přinutila ke spolupráci. Chce ho využít k cestě přes zrádný trojúhelník královny Nemesis. Pak hodlá hledat ztracený ostrov a na něm spojit své síly s netvorem jménem Maligore. Pak už jí nebude moci v jejích tajných plánech nikdo zabránit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (147)

Cival 

všechny recenze uživatele

Bylo mi třináct a byla to bomba. Teď už je to trochu horší. :-) Čistě subjektivní jedna hvězdička "za zásluhy"... ()

mandes 

všechny recenze uživatele

rozpočet : ? tržby celosvetovo : $9,615,840 /// bylo mi 21 a byla to apsolútna bomba (zhodol som sa na tom z dalšímy troma zhulenými kamarátmy) chlapci a dievčatá ,záleží od prístupu,a od spôsobu jak na to človek pozerá ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

"VYTVOŘME TURBO MEGA ZORD!" Bylo mi 28 let a byla to nuda. Na prvním strážcovském celovečeráku jste mohli jasně vidět, že ho dělali pro kina. Seriálový folklór je v něm upgradovaný pro filmové plátno pomocí velkorysého rozpočtu, svižného scénáře a ucházejících původních bitek v pravidelných několikaminutových intervalech. Druhý celovečerák šel v Americe do kin také, ale působí jako direct-to-video. Odfláklý scénář a režie nudí, bitky jsou slabé a soustředěné až do poslední třetiny filmu (!) a TurboZordy hrubě nevyužité (že se s nimi nedočkáme jediné honičky je neodpustitelné), záporačka nevýrazná. Krom toho se tu celou dobu prdelí sem a tam nesnesitelně otravný roztomilý trpasličí čaroděj, kterému jsem z duše přál opakované brutální anální znásilnění všemi záporáky. Zvažoval jsem dát jednu hvězdičku za ten zpomalený záběr robota s mečem v bojové pozici a výbuchem za zády, popř. za Amy Jo Johnson hozenou ve finále do zlého módu, ale ovládl jsem se. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi celkom podarených pár častí seriálu môjho detstva úplne zdemolovali ďalšie pokračovania a klinec do rakve zabil stupídny film! 5%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ó sakra. To víte že jsem to jako malý zbožňoval. Jenže léta plynou a nějak to... no... je to horší a horší a horší. Možná za dvacet, třicet let budu vzpomínat už jen v dobrém, ale teď jsou rány ještě příliš čerstvé. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Vezměte některý lepší díl seriálu a natáhněte ho do 99minutové délky. Co dostanete? Velmi lehká hádanka. Ale jako malý jsem si to dokonce vypůjčil ve vidopůjčovně. (I když jak mě teď napadá, jinak než z videokazety bych se k tomu asi ani nedostal:)). ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Musim aspon dve hvezdy, jako decka na zakladce jsme si hrali na strazce vesmiru, ja mel doma cely pokoj vylepen plakaty a vsechny dily si nahraval. Jo, kus meho detstvi v tom rozhodne je, ale kdyz budu objektivni, musel bych dat odpad :(( ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bolo mi desať a už vtedy ma to nebavilo ako pôvodní Power Rangers. Trashové čaro prvého filmu vyprchalo, no ešte stálo to má niečo do seba a odpadom by som to nehodnotil, lebo tá esencia, čo som ako decko zbožňoval, tá nepretržitá akcia, masky, obleky, príšery, to všetko tam je. Len to nie je také zábavné a ... originálne (?) ... ako v prvom filme. ()

Reklama

Reklama