Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený seriál, na který jsem koukával na Supermaxu, v té době jsem z toho byl odvařenej a hodně dílů jsem se i bál. Dnes už by to tak slavně nedopadlo. ()

Kaučuk03 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem to doslova žral, občas jsem se i málem pokakal. Když jsem později shlédl pár dílů, zas taková pecka to nebyla, příběhy kapánek postavené na hlavu. Ale pro malá děcka, či pro slabší povahy určitě dobrá porce strachu. ()

haWranka

všechny recenze uživatele

Jů, my doma Supermax neměli, takže tenhle seriál jsem viděla jenom občas u příbuzných nebo kamarádek, možná proto pro mě bude mít vždycky zvláštní kouzlo. Moc si toho nepamatuju, ale vím, že jsem na to koukala skoro zbožně. Asi už to nikdy nechci vidět, abych si nezkazila iluze:) ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Keď som to pozerávala ako malá, tak som sa fakt bála (ale to nevadí, keď som mala 5, som sa bála aj pri sledovaní Scooby Doo), ale napriek tomu (už vtedy som si asi za svoj budúci number one žáner vybrala horory) som to stále pozerala. Proste, pre decká je to skvelý seriál, nie ktovieako poučný, ale kto si môže dnes vyberať, že? Hviezdičku dole dávam za prílišnú nevyrovnanosť, čo záviselo najmä na tom, kto ,,prerozprával" daný príbeh. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Další povídky. Akorát teda už to není tolik zábavný jako příběhy ze záhrobí, je to i spíše pro mladší publikum, v dnešní době už to moc koukatelný není, ale i tak je to takový průměr. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

V detstve som tento seriál nepoznala a dostala sa k nemu až neskôr, v mojom prípade sa teda nijaké vysoké hodnotenie z nostalgických dôvodov nekoná. Po zhliadnutí viacerých dielov konštatujem, že seriál veľmi nemá čo ponúknuť, príbehy vydesia málokoho, sú predvídateľné a navyše mnohé časti majú podobnú dejovú schému. Ale pobaviť sa na ňom dá, hoci na veciach, ktoré určite nemali privodiť smiech, či už sú to až príliš amatérske herecké výkony všetkých zúčastnených, primitívna hudba, trápne dialógy alebo lacné kulisy. ()

Lucilay 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Věřte-Nevěřte v dětské verzi. U tohohle seriálu jsem vyrůstala a musím říct, že jako malá jsem se u něj i bála. Kdo to hodnotí z dospělého pohledua říká, že se u toho nebojí, má asi vážný problém, když nechápe, že je to určené pro děti. ()

TinoArts 

všechny recenze uživatele

Dnes už je to smiešne, ale keď som bol decko, tak som kvôli tejto srande dosť dlho nespával. Hodnotím kladne hlavne z nostalgie, inak len priemer. 55% ()

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Bylo mi asi 10 co jsem se na to poprvé díval na SuperMaxu a od té chvíle jsem nesměl vynechat ani jeden díl! Vážně úchvatné příběhy, které se ale postupem času mírně opakují ()

Katy19 

všechny recenze uživatele

Každý den jsem jako malá zapínala Supermax a těšila se na historky od ohně. Bylo to něco nového a docela mě to děsilo. A to byl ten účel. Teď už by to bylo asi hodně úsměvné. ()

Reklama

Reklama