Reklama

Reklama

Husí kůže

(seriál)
všechny plakáty
Rodinný / Horor / Thriller / Fantasy / Povídkový
Kanada, (1995–1998), 27 h (Minutáž: 21–27 min)

Tvůrci:

R.L. Stine

Předloha:

R.L. Stine (kniha)

Hrají:

Asia Vieira, Ron Lea, Colin Mochrie, Corey Sevier, Dov Tiefenbach, Eugene Lipinski, Jayne Eastwood, Hayden Christensen, Nicky Guadagni, Anthony De Longis (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(74)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál kdysi měly u nás v půjčovně na VHS, asi tak 3 díly, já jsem si je kdysi půjčoval a líbily se mi. Za jsem si z nostalgie sehnal skoro všechny díly a dnes mi to přijde jako strašná slabota. Ale jako malého mě to párkrát poměrně děsilo. Je tu pár dobrých dílů jako třeba holka co si nasadí masku a ta jí přiroste ke ksichtu. Pak je tu pár vynikajících dílů, díl s vlkodlakem byl fakt parádní, a i díl s břichomluvcem a jeho živou panenkou byl velice vydařený. A pak tu jsou díly dost špatné. Sem tam se tu objevý nějaký známý herec, nebo spíše v té době spíše neznámý(zdravým Goslinga). Není zas o moc co stát spíše bych doporučil Ar you afraid of the dark? Který má pár sice slabších dílů ale je podle mě o něco lepší. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Ako malý som tento seriál sledovával na nemcoch a mal som veeľmi rád. Nenechal som si ujsť žiadnu časť a aj keď dnes by zrejme zniesol už leda ak tak minimálne kritériá, oceňujem na ňom najmä pre deti ideálnu dávku strachu - tak aby sa aj trochu báli, ale aj následne v noci vedeli zaspať. ()

Reklama

Reklama