Reklama

Reklama

Obsahy(1)

HOSTAGE zachytává Řidiče (Clive Owen) uprostřed akce. Veze peníze únosci Lindy Delacroix (Kathryn Morris). Únosce však má v úmyslu hrát s řidičem jednu hru. Lindu dal totiž do kufru auta a hodil ho do zátoky. A je jen a jen na řidiči jak rychle se k ní dostane a jestli ji dokáže zachránit... Krátký film do série THE HIRE pro BMW, natočil světoznámý akční král John Woo (Killer, Hard Boiled, Face/Off, M:I-2). (3DD!3)

(více)

Recenze (120)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší The Hire. Zbylé díly měly problém buď s tím, že se věhlasní režiséři na tak malém prostoru raději ani nepokusili něco vytvořit a jen blbli (Ritchie, Scott), nebo naopak přecenili možnosti formátu a nakonec to vypadalo spíš jako sebeparodie (Wong, Iñárritu). Woo to ale z nějakého důvodu zvládnul přesně vychytat. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zpracování výborné, Clive se žene L.A. (nebo je to San Francisko?) na plný plyn, aby zachránil rukojmí, která taky není nevinná květinka, perfektní akční sekvence a Clivovo charisma, však tentokrát na plný počet nestačí, nevím jestli je to námětem nebo pocity, prostě John Woo odvedl skvělý job, ale zároveň nic více, čekal bych možná trochu více nápaditosti a originality. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdepak, bez ladných otoček, dlouhých kabátů, dvou Berett a bílých holubic to prostě nemůže být ono. John Woo si žádá svůj prostor, aby vyprodukoval něco víc než jen řemeslně vydařenou podívanou. Naháněčka s policií je sice velmi pohledná, ale bez závěrečné scény, která byla velmi zajímavým překvapením, by byl Hostage normální béčkovou akcí s áčkovým rozpočtem. Vzhledem k slušnému vyladění to ale přece jen dá těch 80%, protože na hledání nějakých záporů se zmůžete až po zatmívačce;) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Serie si drzi standart! Nasleduji spoilery nectete pokud ste nevideli!!! Takze na imdb se rozpoutala zajimava diksuze ohledne tohoto snimku, ktera mi prisla tak vtipna ze vam ji nemuzu nereprodukovat. Uzivatel Djensen1 si stezuje na diry ve scenari: Jaktoze nechala zasahovka nechat unosce zmacknout kohoutek i podruhy, jaktoze federalove neodvolali mestaky, jaktoze nechali policajti navstivit obet unosce apod. A nekdo jiny (konkretne user Treytable) mu na to odpovida - ten film je o tom autu!, pokud nemas BMW, nebo jsi ho alepson neridil tak ho nemuzes pochopit! No reprodukovane to neni to co original ale co se dal delat...:-/ ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Vozidlo, které v tomto díle Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama