Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva (Jaana Saarinen), která byla usvědčena z vraždy svého manžela, je propuštěna z vězení a vrací se do své staré vlasti, aby našla svou dospělou dceru. V domovském regionu však není navrácenec, odsouzen k doživotnímu vězení, přijat s otevřenou náručí. (sator)

Recenze (6)

sator

všechny recenze uživatele

Film vypráví příběh Evy (Jaana Saarinen), která byla usvědčena z vraždy svého manžela, je  propuštěna z vězení a vrací se do své staré vlasti, aby našla svou dospělou dceru. V domovském regionu však není navrácenec odsouzen k doživotnímu vězení přijat s otevřenou náručí. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Výborný fínsky feinstuck, Dranmatický príbeh, ženy matky a jej obete, podložený neskutočne dobrým výkonom hlavnej postavy. Hutná atmosféra, minimum dialógov občas dopĺňané spomienkami, či nečakanými (pre diváka skoro až nezmyselnými) stretnutiami či obrazmi viedli k záveru, ktorý dal filmu a celému príbehu punc významu. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Škoda, že som pointu odtušila hneď na začiatku, nevadí. Film je výborný, hlavne spracovanie a hlavná herečka .. a tiež hudba. 4,5* ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Pro mě neznámá Jaana Saarinen po celou dobu filmu neslezla z plátna a mohu říct, že tu hutnou atmosféru tvořila právě ona. Hrála matku, která hledá svojí dceru opravdu velmi dobře. Na to, že některé dialogy nedávaly smysl a nebo byly přinejmenším podivuhodné nebudu brát vůbec zřetel, protože závěrečná část byla alespoň pro mě velmi překvapivá a zvedla celý film o level nahoru. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

S hlavnou hrdinkou sa dá len veľmi ťažko stotožniť. Jej chovanie by sa dalo nazvať ako 'divné'. Ale postupom času si divák začína uvedomovať, že celý film je divný a plný nečakaných zvratov a absurdností. Dialogy sú miestami totálne uletené, ako i niektoré situácie. Výborne zahrané a zrežírované. Avšak trpezlivosť ruže prináša a záver krásne odhalí celú pointu luxusným spôsobom. ()

Reklama

Reklama