Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Philoun1

No presne, to si dobre vystihol, sám by som to lepšie nenapísal. Ale to je vraj štandard na tieto kórejske / honkongské filmy. Bez ladu a skladu, romantika do akčnej scény, slaďák počas strieľačiek, halabala. No proste na toto si ja nikdy zvyknúť nemôžem. Staré dobré európske filmy, ešte aj americké sú mi bližšie ako hentoto.

Darcy

Darcy (hodnocení, recenze)

Když mi bylo jedenáct, dívala jsem se na Xenu a říkala si: "Jů, ta je ale skvělá. A jak jim všem nakopává pánve, no to je paráda. Až vyrostu, chci být jako ona." Když jsem viděla So close, připomělo mi to všechno co jsem měla ráda na filmových a seriálových hrdinech. Co na tom, že je So close plný klišé, v logice má díry a dialogy jsou smutně bez nápadu? Když vidím tři křehké (a krásné) ženy, jak nakopávají zadky všem okolo s grácií a lehkým úsměvem... Zase si říkám: "Jů, ty jsou ale hustý, v příštím životě chci být jako ony."

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Celkem standardní Hongkongský akční mainstream. Originalita především v né zcela obvyklé smrti hlavní hrdinky již kus za polovinou filmu, to by se v hollywoodu asi stát nemohlo ;-). Akční scény občas hodně vymazlené, ale někdy zas bída děs. A romantika se starou láskou tam byla tak nějak úplně navíc a skoro zbytečně.

Tomix

Tomix (hodnocení, recenze)

Parádní. Neznáte nějaký podobný - hitech, akčně, sexy filmy?

Reklama

Reklama