Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Žádný laciný plagiát Charlieho andílků (jak avizuje pitomý distribuční název), ale hongkongský akční nářez o dvou dívkách-zabijácích, které mají problém se sesterskou rivalitou, houževnatou policajtkou a svým posledním zaměstnavatelem. Ovšem kdybychom už chtěli mermomocí srovnávat, co do půvabu porážejí Číňanky své americké kolegyně vysoko na body. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout mozek a dobře se bavit. Motto, které od prvních záběrů přiznává uznávaný akční tvůrce Corey Yuen.. S hongkongskou produkcí to mnohdy ani jinak nejde.. Pitomoučké emoce, laciný příběh, za to ale akce, která je nabitá od hlavy až k patě a nápady, kterou berou dech. Závěrečných dvacet minut měrou vrchovatou vynahradí případnou pachuť z předešlého..!! ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Utrpení patosu i akční. Na holkách je bohužel znát, že bojové umění viděly jen z vlaku a zdánlivě líbivé akční scény jsou i přes celkem zdařilou choreografii mága Coreyho Yuena nepřesvědčivé v každém pohybu – kupříkladu za špatné držení katany by je praštil přes přes prsty každý, kdo se o japonský šerm byť jen otřel. Yasuaki Kurata si naštěstí ostudu neuřízl. Tyto akční scény neladící mému oku se ke všemu střídají s nudným dějem, kdy to mezi postavami nejiskří s výjimkou trochu excentrické policistky Hong, jež jako jediná má šťávu. Jeffrey Lau, autor scénáře, se opět ukázal jako romantik schopný splácat všechny styly dohromady, ale tentokrát podle mého neúspěšně. 30 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda větší akční nálož, nicméně když jsou ve filmu dvě asijský kočky jako Qi Shu a Vicki Zhao a s postupem času se i akce rozhejbe do solidních rozměrů a Corey Yuen tam šoupe jeden cool záběr za druhým, tak mě film prostě má a dokážu prominout i menší bojovou vyspělost Qi Shu a občasný výpadky tempa, krom toho závěrečná vyrubávačka už je absolutně skvělá ()

Quido 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, jsou zde opravdu pěkně provedené bojové scény a film nezapře svůj asijský původ. Pokud si chcete oddychnout od psychologických filmů, které se snaží být logické a podobně tak si užijte tento film. Moc se mi líbil a po shlédnutí několika amerických filmů u kterých lituji, že jsem jim věnoval čas, jsem konečně odcházel od filmu s pocitem normálního filmu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Yen (Seung Song) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Broad Arrow. (dyfur)

Reklama

Reklama