Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film z Hong Kongskej produkcie. Má celkom dobrý príbeh o dvoch sestrách živiacich sa nájomnými vraždami, ale začne po nich ísť snaživá policajtka, do života jednej z nich vstúpi láska a navyše majú problém s mocnou zločineckou organizáciou. So spracovaním som spokojný, síce sa tu nájde niekoľko slabších miest, ale dej je väčšinu času zaujímavý. Akcie je tu dosť a je aj celkom dobrá. Ale treba sa jej prispôsobiť, o choreografiu v nej moc nejde a ani drsnejšie momenty sa v nej nenájdu, prvoradá je absolútna ladnosť a čistota akcie. Dlhších súbojov je tu veľmi málo, ale aj tak ma moc nezaujali, ale niektoré maličkosti sú výborné a aj prestrelky sú slušné. Najviac sa mi páčia menšie akcie vo výťahu a kvalitatívne vyrovnané prestrelky. Herecké obsadenie je výborné, či už hlavné duo Qi Shu a Wei Zhao, zaujímavá policajtka a aj dobre zvolení záporáci. Réžia a technická stránka sú vo svojej kategórii veľmi dobré, Corey Yuen vždy uspokojí. Smrtiaci anjeli nepatria práve do tej kategórie akčného žánru, ktorý rád vyhľadávam, skôr uprednostním reálne pôsobiacu akciu s akčne schopným obsadením, ale aj tomuto filmu som sa dokázal prispôsobiť a bavil som sa, takže nemám dôvod pre kritiku. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páči mne na 72%. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Lynn a Sue se nabourávají do cizích počítačů, s pomocí špičkové techniky nakukují do kanceláří a bytů, rozdávají kopance, střílí a občas někoho zlikvidují . „Zabíjíme pro prachy, ne z lásky či nenávisti.“A na straně zákona, další bojovná Amazonka, inspektorka Hong. Líbivě natočený, pitomoučký příběh s příjemnou hudbou. Pánové se navíc můžou těšit na tři velmi krásné, ale velmi nebezpečné dámy. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slušně koukatelná záležitost s velmi dobrým tempem. Nic víc a nic míň - prostě jde o průměrný snímek po všech stránkách. Osobně ovšem od akčního filmu z HK produkce čekám něco více než pouze slušné řemeslo v západním stylu. Malé velké plus za ty tři asijské tygřice. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda větší akční nálož, nicméně když jsou ve filmu dvě asijský kočky jako Qi Shu a Vicki Zhao a s postupem času se i akce rozhejbe do solidních rozměrů a Corey Yuen tam šoupe jeden cool záběr za druhým, tak mě film prostě má a dokážu prominout i menší bojovou vyspělost Qi Shu a občasný výpadky tempa, krom toho závěrečná vyrubávačka už je absolutně skvělá ()

choze 

všechny recenze uživatele

Triviální story by mi nevadila, kdyby tu bylo více akce, takhle to mezi (parádními) akčními scénami nudí jako prase. Moc pěkný kočky (obzvlášť Zhao Wei), kterým vlajou vlasy i když v klidu stojí a nikde žádný proud vzduchu...(nic proti tomu) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Já takové akce prostě můžu. Opět krásné slečny, výborné bitky avšak nereálné, ale to vůbec nevadí, když je to pastva pro oči a ještě k tomu zábavná. Sice se nejedná o žádnou pecku, je to jednoduchý příběh s dobrou choreografií a oddychovka, kterou hodnotím 3,5 hvězdičky... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vypnout mozek a dobře se bavit. Motto, které od prvních záběrů přiznává uznávaný akční tvůrce Corey Yuen.. S hongkongskou produkcí to mnohdy ani jinak nejde.. Pitomoučké emoce, laciný příběh, za to ale akce, která je nabitá od hlavy až k patě a nápady, kterou berou dech. Závěrečných dvacet minut měrou vrchovatou vynahradí případnou pachuť z předešlého..!! ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna sa jedna len o dalsie potvrdenie mojho tusaku, ze azijske filmy sa u mna predieraju na prve priecky oblubenosti. Vynikajuco ladeny pribeh so silnymi prvkami manga, dokonale prehnanymi akcnymi scenami, krasnymi zenami, prekvapivymi vztahmi a pomerne dojemnymi emociami....ASIA RULES ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

je to v mnoha ohledech přitažené za vlasy, ale mě se to prostě líbí. Sice bych vystřihla 98% scén s Yenem, ale jinak dobrý. Líbí se mi čínština, líbí se mi bojové scény, líbí se mi herečky, líbí se mi ta absurdita. Mám to prostě ráda. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Velice luxusní filmek hned po prvním shlédnutí jsem si ho zamiloval, perfektně sladěné bojové scény s hudebním doprovodem, špickovka z HK!! Super souboj v želízkách:) ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Utrpení patosu i akční. Na holkách je bohužel znát, že bojové umění viděly jen z vlaku a zdánlivě líbivé akční scény jsou i přes celkem zdařilou choreografii mága Coreyho Yuena nepřesvědčivé v každém pohybu – kupříkladu za špatné držení katany by je praštil přes přes prsty každý, kdo se o japonský šerm byť jen otřel. Yasuaki Kurata si naštěstí ostudu neuřízl. Tyto akční scény neladící mému oku se ke všemu střídají s nudným dějem, kdy to mezi postavami nejiskří s výjimkou trochu excentrické policistky Hong, jež jako jediná má šťávu. Jeffrey Lau, autor scénáře, se opět ukázal jako romantik schopný splácat všechny styly dohromady, ale tentokrát podle mého neúspěšně. 30 % ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou oproti Vicki Zhao, Qi Shu a Karen Mok nedochůčata. Tady uvidíte jak mají vypadat v akci girls with guns. Corey Yuen opět předvedl, že umí páchat nádherné akční scény, ať jsou to kung fu souboje, přestřelky, automobilové honičky a dojde i na samurajské meče. Jasně příběh je velmi prostinký a nemůžete tu čekat přece v akční náloži něco vyspělého, dojde i na klišé a pár kýčových scén a záběrů z dramatického ranku. Jenže ten film je tak cool, tak uctívající krásu žen. Ty záběry jsou naprosto parádní, sklo se sype, kulky lítají vzduchem tak ,že by se za to nemusel stydět ani John Woo, ty fyzické souboje tělo na tělo jsou taky na výši, auta reálně drandí těsnými ulicemi a demolice probíhá v plném produ. V rámci ranku nevím, co více byste chtěli, prostě dokonalý akčňák. S Hero je So Close nejlepší film Coreyho, obojí si přeju mít ve své sbírce DVD. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Absolutně prostinký příběh v absolutně asijském stylu, ovšem absolutně hi-tech... pistole, kung fu, samurajské meče... Akce jsou až předimenzovaně "cool", takže zočátku působí téměř sterilním, neživotným dojmem, zejména pokud nemáte asijský styl v krvi... ovšem kdo chytí vlnu... tak si to užije... zejména pokud má slabost pro asijské krásky... :-) ... ovšem nemohu nepřidat, že jednou mě tvůrci fatk naštvali... protože to co udělali se prostě nedělá... bez ohledu na to, že v asijských filmech je to skoro pravidlo.. :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

PARÁDA. Po veeeľmi dlhej dobe poriadná mlátička. Corey Yuen má absolútny zmysel pre ženskú krásu a štylizáciu. Vlasy vždy vejú a padajú do tváre v ten správny čas, sklo sa zozbíja a guľky lietajú v spomalených záberoch... Qui Shu sa po INŠTINKTE LOVCA a KURIÉROVI konečne predviedla v plnej svojej kráse a akčnosti. Postavy majú na akčný film veľmi slušne rozpracovanú psychológiu a akčné scény a krásne herečky berú dych. V rámci hongkongskej kinematografie nejde síce o nijakú revolúciu, ale Corey sa vrátil vo veľkom štýle a konečne s dobrým scenárom (však, MELTDOWN?). Štylizácia ma ohúrila asi rovnako ako v EQUILIBRIU a práve ona vydobila filmu piatu * ... Už teraz sa teším na Dead or Alive... ()

Reklama

Reklama