Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry po vraždě rodičů dělají na objednávku špinavou práci. To by pro jednoduchý akční film mohlo stačit, ale to by to nesmělo být z produkce HK. Příběh s okouzlujícími asijskými Femme fatale, který kromě pro HK typických bojových scén přináší i plnohodnotný a stále jednoduchý příběh pojednávajíc také o hledání vzájemného vztahu obou sester a vlivu policistky na jejich práci, která svou pozicí hodně překvapí. A samozřejmě nechybí ani citová a romantická stránka. Krvavé rošambo se však v žádném případě nekoná. Celkově to dokonce vypadá, že je snímek daleko více zaměřen na ženskou část diváků. Vizuální stránka by se dala snést, nebýt určitých nelogických CGI efektů. Např. scény se střepy jsou skutečně přehnané. Vyloženě pecka to není, ale na druhou stránku, proč ne? ()

Akumulátor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nechápu. Takhle vysoké hodnocení u takové kraviny? To vám nevadí ten debilní scénář? Takový by byla schopná napsat i moje 4 letá neteř, stejně jako by mohla podobně procítěně zahrát některé postavy. Nevadí vám ani směšné efekty? A ani vám nevadí, že "příběh" není v ničem originální a je zde patrné kopírování scén z jiných, slavnějších filmů? Mě to teda vadí. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sue a Lynn, sestry, které se po násilné smrti zbytku rodiny vydaly na cestu nájemných vražednic. Sue, využívajíc převratného vynálezu jejích otce, který se dokáže napojit na jakoukoliv průmyslovou kameru na světě, je tou, která hackuje, proniká do systémů, zavirovává je - vše z pohodlí domova. Lynn naopak využívá svého pohybového nadání, znalosti bojových umění a zbraní. Společně jsou neporazitelné... Až se Lynn zamiluje, chce jejich společné práce zanechat, ale Sue chce pokračovat, klidně sama... Do toho po nich jde místní mafie, a stejně tak místní policie... holky se musej pěkně snažit... Perfektní choreografie akčních scén, hi-tech vybavení, stejně tak i "primitivní" samurajské meče. Ať čekáte cokoliv, dočkáte se zplna hrdla. Již první akční scéna by jiným stačila na celovečerák.. A pokud nepohrdnete krásnými asijskými dívkami, spoustou střílení, počítačů, hi-tech hraček, tak je to film právě pro vás. Jen ten stupidní název, ach jo, český distributore.... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nie je ničím originálny ani výnimočný, no stále je to celkom dobrá zábava s množstvom štýlovej akcie. Dej má dostatok priestoru na to, aby to uniesol, zatiaľ čo dobrý vzhľad hlavných predstaviteľov a príťažlivé postavy sú lákadlom samy o sebe. Zdĺhavá záverečná sekvencia, ktorá zahŕňa baletný šerm hodný slávnej scény vo filme „Tiger a drak“, vám vyrazí dych. 7/10 ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Žádný laciný plagiát Charlieho andílků (jak avizuje pitomý distribuční název), ale hongkongský akční nářez o dvou dívkách-zabijácích, které mají problém se sesterskou rivalitou, houževnatou policajtkou a svým posledním zaměstnavatelem. Ovšem kdybychom už chtěli mermomocí srovnávat, co do půvabu porážejí Číňanky své americké kolegyně vysoko na body. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Yen (Seung Song) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Broad Arrow. (dyfur)

Reklama

Reklama