Reklama

Reklama

Pokémon navždy

  • Japonsko Pocket Monsters: Celebi toki wo koeta deai (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ash, Pikaču a pokemonští kamarádi v lese potkají Sammyho, který přišel z minulosti. Sammy chce zachránit Pokémona Celebiho, Ducha lesa, který utíká před zlým lovcem Pokémonů. V přítomnosti chce ale Celebiho polapit ještě nebezpečnější nepřítel - maskovaný zloduch Marauder, který ho jedním svým přístrojem změní na zlého ducha. Ash, Misty, Brock a Pikaču se proto musí vrhnout do dalšího dobrodružství a zachránit svět! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak jako jsou Ash, Brok a Misty stále oddaný Pokémonům, já jsem stále oddaná jejich dobrodružstvím.. To nás tentokrát zavedlo do lesa, kde potkají Celebiho, nazývaného Hlasem lesa. A jak bývá zvykem, s ním i kupa problémů. Příběh slabší než předchozí, akce skromná, za to ale plno citlivých scén.. Kdo si má stále upravovat ty rozmazané oční stíny, co?Přesto byl Celebivům příběh pro mě zklamáním a může za to hlavně ta příšerná počítačová animace (proč?) a to, že mi kompletně předabovali mé hrdiny (taky Vás to antifanouškové tak sralo? :o).. Když i Pikaču píká jinak, to moje Pokémonské srdíčko nerozdýchá. No ale ten šibalský závěr, mi to alespoň trochu vynahradil ;o) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostý výplach mozku, co si budem´ povídat. Já se však docela bavil a nostalgicky vzpomínal na jména "účinkujících" Pokémonů a na to, jak jsem co víkend vstával na nový díl Pokémona... 40% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Standartní Pokémoňácký film, ale tu opdpornou počítačovou animaci si mohli tvůrci odpustit. Pika Pika Pikačůůůůůů. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, seríal mě bavil, ale ty filmy to je děs.. vedlejšáci na hovno, rádoby noví pokémoni stojí za hovno.. těšil jsem se moc až si to z nostalgie pustím a byl jsem fakt hoodně zklamanej. Nuda. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pokemon 4Ever by mohol byť vcelku fajn a mohol byť lepší, než predchádzajúce dva filmy, avšak je v ňom viacero rušivých prvkov, ktoré mu to nedovoľujú a vo výsledku je to tak málinko horšie, než tretí diel. Jednou z tých vecí je napríklad počítačová grafika. Ona samotná nevyzerá úplne zle, avšak často je tu v kombinácii s tou tradičnou kresbou Pokémonov, čo nakoniec pôsobí rušivo a vyzerá to odpudivo. Ďalšou je napríklad nevyvážené tempo. Spočiatku má film celkom pomalý rozbeh, neskôr je zase zbytočne rýchly, čo celkom vyvoláva rozruch a divák si potom nemôže užiť dej, potom sa znovu niekde zasekne, potom je to urýchlené a potom zase pomalé. Tou istou chybou trpia aj predchádzajúce filmy s výnimkou prvého filmu, ktorý sa tomu celkom snaží vyvarovať. V tomto prípade je to ale celkom na škodu, keďže prvých 60 minút bolo pre mňa neskutočne nezáživných, v ďalších piatich to začalo byť emotívne a krásne, aby to vzápätí prerušili bezduchou akciou. Je to škoda, pretože celé Pocket Monsters univerzum má obrovský potenciál, ktorý však dosť často premrháva. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Počítačová grafika Pokémonům nesluší, respektive nesluší jim v případě, kdy jsou zde scény, které jsou kresleny tradičně, případně se jedná o kombinaci obojího. Prostě to nevypadá dobře. V tomhle směru je film bohužel nesmírně protivný. Scénář to také moc nevynahrazuje, jedná se jen o seznámení s dalším super silným, i když na první pohled roztomilým Pokémonem. Pro ty, co nemají rádi Pokémony, to nemá smysl. Docela by mě zajímalo, proč tolik lidí pořád hodnotí Pokémonní filmy odpadem. To na ně koukají dál, i když se jim třeba první dva nelíbili? To je hodně špatné zacházení s vlastní časem? Anebo je na ČSFD tak obrovská tlupa idiotů, která prostě jen dává odpad tam, kde se to nosí? Jinak ale je ve filmu jedna zásadní informace, ale nevím, jestli je v seriálu dál využita. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se už zbláznil, když se koukám na takovýhle zrůdnosti, jako jsou tyhle na sebe navzájem útočící zvířátka. Počítal jsem hodně velkej průšvih, ale jednoduchej příběh, dobrá hudba a vykreslení Ashe, jeho přátel, Pikachu a ostatních zrůdiček, je prostě klasicky kýčovité, ale účinné. Jestli se budete hodně nudit a nebudete mít doma už jiný film, sáhněte po něm. Docela je to zábavný... 2* ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Pořád si to udržuje kvalitku předchozích dílů, jen už to není takový nářez. Zajímavé zpracování lesní potvory. Silně podhodnocený film. Musím se smát, jak všichni místní retardéři jsou strženi antipokémoním davem, který hlásá: Fůj, Pokémon je sračka, buď in a dej mu odpad!, jinak tě každej milovník filmů pošle do prdele a bude se ti smát. Nasrat. Pokémoní filmy i seriál má velmi slušný děj, dobrou grafiku i promyšlený svět. Tak jakýpak odpad? ()

Americ odpad!

všechny recenze uživatele

ach dalšia kravina o pokémonoch,a toto je hádam najhoršie pokračovanie aké som videl ,prosím už stačí netýrajte nás viac. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Malé děti mám, ale že tohle žerou hlavně v Japonsku neznamená, že to neoznačím za odpad, protože odpad s kravinou místo třešničky to je. ()

melloun odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč všude cpou tu počítačovou 3D animaci, vždyť se na to pak nedá ani dívat. Jinak prostě Pokémon, co dodat. ()

Reklama

Reklama