Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

golfista 

všechny recenze uživatele

Tahle americká rodinka je opravdu nejlepší z těch, které znám. Soužití s rodiči přes silnici je pekelné a velmi velmi vtipné :-) Jeden ze seriálů, které dabing nezprznil, spíš naopak. ()

T2

všechny recenze uživatele

Everybody Loves Raymond: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,176,625 //počet predaných kusov 71,907 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Možno vyzerám ako blbec, ale to len preto, aby odo mňa tvoja mama nič nechcela.“ Priemerný sitkom, ktorý to myslí dobre, ale neponúka nič extra výnimočné, aby sme ho mohli pokladať za nadpriemerný. Zábavný hej, a to i vďaka výrazným postavám Raymondových rodičov a jeho gigantického brata policajta. Inak sú však jednotlivé epizódy plné klišé, tradičných sitkomových zvratov, nezaujímavých postáv, za každú cenu „vtipných“ dialógov... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Tohle nejsou prsa na ukazování, Rayi - to jsou PRACOVNÍ prsa!" "No tak, Debb, mluvíš o nich, jako by už byly v důchodu. Občas ještě poskytují poradenské služby." Velice zvláštní - americký sitcom z rodinného prostředí - a přitom vůbec není trapný jako třeba Krok za krokem nebo Plný dům. Je to proto, že je o rodině, ale ne rodinný. Takže se naštěstí nedočkáme žádných 'ponaučení' a jiných omylů výše zmíněných. Je to vynikající série (zatím bylo u nás uvedeno pět sezon, ale natáčí se dál). Ray Romano a Patricie Heatonová odvádějí opravdu dobrou práci, sympatický je i nerudný Peter Boyle (Frankensteinovo monstrum z Mladého Frankensteina) a naprosto skvělá Doris Robertsová (Nový list, Vánoční prázdniny), kterou navíc opravdu geniálně dabuje Alena Vránová. Jedině Brad Garreth v roli věčně ublíženého Rayova bratra Roberta mi místy trochu leze na nervy. Ale ne natolik, abych hodnotil méně než pěti hvězdičkami. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Raymonda nelze nemilovat:-) Už od prvních okamžiků jsem si ho zamiloval. Skvěle napsané dialogy, brilantně zahrané, skvěle fungující jako celek..Určitě se jedná o jeden z těch nadprůměrnějších amerických sitcomů..Na jeho celkovém hodnocení a kvalitě se značně promítl i dokonalý český dabing. Zahořklý, ironický a pesimistický dědek Frank, vizáží takový český Miloš Nedbal jednoznačně moje "NEJ" postava z celého tohoto seriálů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Raymonda má každý rád, kromě mě, teda. Ovšem jsou tam i jiné figury, které za to stojí. Například jeho bratr je mi docela sympatický. Celkově ale si pořád nejsem kolísavou kvalitou tohoto psychologického sitcomu jistej. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jako objevitel bych se zřejmě neuživil, protože Raymonda jsem zmerčil až po dvaceti letech vysílání. No ale na smutek není čas, protože tady je víc uvolněné zábavy než v polovině nevím proč slavnějších seriálech dohromady. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Dost mě mrzí, že jsem nestihla prvních několik sérií, ale to, co jsem viděla, je občas docela síla. Raymondova famílie je lepší než ta Bundovic. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Můj pátý nejoblíbenější seriál. Seriál o jednom muži a jeho střeštěné rodince,který neztrácí lesk s přicházejícími řadamy. Pořád se něco děje a těším se na každý díl,ikdyž jsem ho viděl několikrát. Super sitcom se super postavamy a výbušným humorem,který ěm dokáže roztrhat na kusy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

naprostej nářez,rodiné trampoty rodiny baronových jsou někdy opravdu až k neuvěření.raymondův bratr by si zasloužil minimálně oscara.zrovna včera byl tak hustej díl,že jsem se tlemil tak moc až se na mě přišli podívat jestli nejsem nějakej nemocnej:-)to se fakt nedá popisovat,to se musí vidět. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

jeden z nejvtipnějších sitkomů vůbec, s úžasnými postavami a nepřekonatelným dabingem aleny vránové a pavla rímského. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

To je rozhodně nejlepší komediální sitcom.Ja se řechtal u každého dílu a to hlavně Frankovi ( otec Raymonda ) a mít takovou matku.......tak asi skaču z okna. ()

ladylucifer 

všechny recenze uživatele

Skutečně vtipné, a to nemyslím ironicky :o) Po přátelých asi nejlepší americký sitcom. Muj oblíbenec je dědek, ten je fakt správně ujetej...doporučuju. ()

Reklama

Reklama