Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Altalus k tomuto seriálu (1)

Frasier (1993) 

Pro mě nejlepší seriál vůbec. Humor je dostatečně inteligentní aby neurazil a dostatečně šílenej, aby se člověk za břicho popadal (Svišťolopa ťa dostaně!). Zkrátka dva nóbl zženštilí psychiatři, s akutní potřebou psychiatra navštívit , jejich skoro redneck ocko a pes kterej by si zasloužil Oskara. A samozřejmě zástupy dalších skvěle propracovanejch postav. Trošičku klišé. Kdo by byl řek, že to dokáže skvěle obstát a navíc bavit diváky celejch jedenáct sérií. Většina lidí zahlídla díl nebo dva v televizi a řekli si "nic moc" nebo ještě hůř. To je dost pochopitelný, protože tady, i když na to stačí tři čtyři díly, je hrozně důležitý poznat postavy. Kupříkladu narážky na Nilesovi skryté tužby (což je podle mě jedna nejzábavnější věcí celého seriálu) se dějou tak rychle a nečekaně, že divák nováček může přijít o to nejlepší. A teď to nejduležitější. Díky bratrům Slovákům za naprosto skvělej dabing. Tohle je jeden ze tří seriálů, kde uvažuju jestli dabing neni lepší než originál. Skvělá práce na skvělém seriálu. ()

Reklama

Reklama