Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze (321)

Etherium 

všechny recenze uživatele

Tradičný sitcom s inteligentnejším humorom, výbornou atmosférou mesta, skvelou zostavou hercov. Najviac sa mi páči situácia Niles/Daphne a keď je Frasier nasratý a jeho mimika pritom. V prvých sezónach sa mi nepáčilo, že 90 % dielov skončilo tak, že Frasier je úplný idiot a vždy prehrá, keď sa to začalo vyvažovať happyendom, hodnotenie v pohode na 90 %. Po úplnom vzhliadnutí je to asi najlepší sitcom minimálne 90. rokov. ()

RomanBond007 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál, ako malý som ho nemal rád, lebo som nerozumel tomu humoru. Ale dnes si ho pozriem veľmi rád. Super herci , skvelý výkon , charizma a humor. Herci podali majstrovský výkon pri každej epizóde, dvaja snobskí bratia a otec. Čo dodať!!! ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Príjemný sitcom, ktorý sme pozerávali s celou rodinou po večeroch. Skvele zahrané postavy, príjemný slovenský dabing, super pes :) ()

anakinzlo 

všechny recenze uživatele

Pre mna najlepsi hraný serial. Mam doma vsetky diely,..a co musim podotknut,tak svk dabing je BEST. A to som zaryty odporca nasho dabingu vo filmoch,serialoch. Ale tu robim vynimku. Top dabing. Humor,postavy,scenar,...vsetko mi sedí :) Posledny diel samozrejme prerevem,.. Pretoze si spomeniete na vsetko,co ste spolu zazili. Ano ,spolu. Prezivali ste kazdu chvilku s nimi a zrazu prisiel koniec. To,kedy si s Nilesom podavaju ruku u Frasiera,...a lučia sa,.tak akože,...slzy!!! Dokonca som bol 3roky dozadu na kvize Frasiera,kde bolo asi 150 ludi z celeho svk. A moderovane to bolo hercom,ktory dabuje Nilesa :) Takze naozaj uzasny zazitok a otazky,...som len kukal :)))) a to som si myslel,ze aky som odbornik,.. Pre mna najlepsi hraný serial na svete. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Přesně moje gusto, mockrát jsem brečela smíchy. Pár dílů jsem kdysi viděla na slovenské tv a už tehdy se mi to líbilo. Ale až teď asi dokážu všechny ty vtípky docenit. Skvěle střižené postavy, výstižný casting a pro mě jako pro ženskou také velmi povedené kulisy. Brala bych ten byt, chodila bych do té kavárny ... DHP exceluje v roli Nilese, řekla bych, že zajišťuje alespoň 50% úspěchu všech řad. A je bezvadně nadabován, ten hlas k němu sedí de luxe. Nejoblíbenější postavou je mi Eddie, to je frajer a ultimátní paťan. Nejlepší díl je rozhodně Les Fréres Hereux - a napadá mě, jestli se v Black books maličko neinspirovali pro ten díl, kdy Bernard v knihkupectví zřídí luxusní restauraci ... ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Tato havnost s nepříjemným protagonistou a mnoha vedlejšími postavami, které byly k zblití, mi nikdy nepřirostla k prdeli, natož k srdci! HNÚS! 👎 ()

Rafa 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený seriál, keď mám príležitosť pozriem si ho. Unikátna je hlavne postava Nailsa. Dávam mu síce päť hviezdičiek, no čo sa komediálnych seriálov týka, mám mnoho iných, lepších kandidátov na pobavenie. S Priateľmi či Simpsonovcami sa nedá príliš porovnávať. ()

AcHeRoN 

všechny recenze uživatele

Ten serial hltam plnymi duskami. Na moj vkus je genialny, sadol mi ako keby bol na mna sity. Vyborne postavy, dialogy, pointy, dobra stylistika humora ... jednoducho vsetko co ma mat dobry inteligentny serial. ()

cz.arlie 

všechny recenze uživatele

Na Frasiera mám podobný názor, jako anderson - je to jeden ze tří seriálů, které jsou ve slovenském dabingu naprosto dokonalé a v tom českém pro absolutní ztrátu kouzla pro mě téměř nedívatelné (v drtivé většině dabingu ostatních seriálů je to ale zase přesně opačně). Zbylými dvěma seriály jsou níže zmínění Dempsey a Makepeacová (v českém nadabování jsem nedodíval ani první díl) a černobílí "Addamsovci" ze ´64... ()

xoxoxoxo 

všechny recenze uživatele

milujem frasiera, mozno mu ublizuje, ze neni tak znamy aj u mladsich divakov ako povedzme priatelia, ale je aspon rovnako skvely :) ()

PavHer 

všechny recenze uživatele

Příjemný sitcom plný inteligentního humoru a zajímavých postav (včetně psa Eddieho:), škoda že jsem neměl zatím šanci vidět víc dílů.. ()

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Frasier je rozhodne najgeniálnejší seriál aký som kedy videl. Perfektný inteligentný humor, herecké obadenie ktoré vydržalo po celých 11 sérii istý druh posolstva a poučenia v každom diely. No proste, pre mňa je dokonalý, mám kompletnú sériu a veľmi rád sa k nemu vraciam : ) ()

sten32 

všechny recenze uživatele

Stále ked to vidím si spomeniem na nočné reprízy v lete a prázdniny u babky. Frasier patrí medzi najkvalitnejšie sitcomy všetkých čias a odporúčam ho každému kto sa nudí a hladá nejake oživenie. ()

Pharao20 

všechny recenze uživatele

najlepší sit-com na svete...viac by ani nebolo treba dodat...11 sérií kvalitného inteligentného humoru, neotrepaných zápletok, postavy tak svojské a vtipné, herecké výkony geniálne... ()

Reklama

Reklama