Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze (321)

hallelluja 

všechny recenze uživatele

...nádherné dekorácie Frasierovho bytu, ani sa nečudujem, že ho šlo vychytiť z ockovho kresla... ako psychológovia sú hlavní hrdinovia nepoužiteľní, na priemerný oddychový sitcom to stačí... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to děsně trapný. Možná v originálním znění plus jednu hvězdičku, protože český dabing je příšernej příšernej příšernej. ()

wer4 

všechny recenze uživatele

Tento seriál môžem zaručene kedykoľvek a kdekoľvek. Neviem koho mám rada viac, či Frasiera alebo Nilesa, trefné poznámky ich otca, alebo nemý ale vždy výstižne zabitý komentár Eddieho :) .. inteligentne vtipné, čiastočne prechádzajúce do sarkazmu ale predovšetkým svojské. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Tři muži v chalupě po americku.... Životem a vztahy tápající Frasier mi připomíná někdy sebe, jen jeho příhody jsou o mnoho vtipnější. Vynikající humor, scénář a herci! Většinu humoru pochopí spíše, ale již odrostlejší divák. ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Inteligentná zábava, skvelý slovenský dabing, žiadne zbytočné úvodné titulky a decentná záverečná nemá scéna len dokazujú, že tento seriál jednoducho musíte milovať. ()

artemis2 

všechny recenze uživatele

Sarkazmus v prijateľnej a vtipnej miere. Jeden zo seriálov, ktoré určite rozosmejú a zlepšia náladu a preto patrí medzi tie, ktoré si vždy rada pozriem. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s tými, čo tento seriál označujú ako jeden z najinteligentejších.Len či to má od potencionálneho Frasierovho pacienta cenu? ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který chvíli také patřil mezi mé favority, dnes si sice trochu pohoršil, ale stále je super. Je fakt, že některé souvislosti a události do dnes nechápu, ale i tak je to seriál také se svým kouzle. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Frasier je dobrý sitcom. Ale na tie lepšie ako napríklad priatelia, dva a pol chlapa sa nechytá. Možno to je chybou zase slabšiej prvej série. Ale najlepšia časť bola zatiaľ s Patrickom Stewartom v 11tej serií, ktorú som si pozrel zo zvedavosti. Vraj majú byť aj nové časti tak uvidíme. 3* ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Kvalitní americký sitcom, který trestuhodně zmizel z českého vysílání po pár dílech. Naštěstí nám Markíza podala záchranou ruku a ujmula se Frasiera se ctí. Slovenský dabing na nejvyšší úrovni je mnohdy lepši než originál. To se o namluvených seriálech nedá často říci. Obdivuhodných 11 sérií si udržuje stále stejnou kvalitu, což je ještě úctihodnější. Frasier je jeden z nejlepších sitcomů, co se kdy vysílali. Dokud nevyzkoušíte, nemůžete pochopit. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice specifický humor takový trošku sucharský, ale i to dokáže kolikrát skvěle rozesmát... Pokud není co dělat tak se na to dá dívat, ale na nějaké vyhledávání tohoto seriálu to fakt není.. 3z5 ()

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný seriál. Neviem či ešte podobný uvidím. Inteligentný humor, ktorý je dosť často založený na dvojzmysloch a vzájomnom nepochopení sa. Všetky tie psychiatrické úvahy alebo snobské priority a debaty dvoch bratov Frasiera a Nilesa o operách, víne, vyššej spoločnosti, na ktoré má ich otec Martin vlastný názor, mi budú veľmi chýbať. Zdarne týmto trom sekunduje príjemná fyzioterapeutka z Manchestru Daphne, Frasierová produkčná Roz alebo super extra úžasný pes Eddie. U tohto Jack Russela mám pocit, akoby chápal úplne všetko. Až sa čudujem, že im neišiel sem-tam nakúpiť alebo, že nevaril :) Po nejakej dobe si to určite pozriem ešte raz. Najlepší seriál, aký som doteraz videl :) ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Frasier je Frasier. Je to sitcom, ktorý priniesol niečo nové, niečo čo ešte nikto predtým nevidel. Priniesol inteligentný humor, so skvelými fórami, so skvelými charaktermi a so skvelým hlavným hrdinom, pre ktorého pracoval celý štáb. Bolo vidieť, že seriál bol natáčaný vo veľmi zohratom prostredí a, že všetci tvorcovia boli absolútni profesionáli. Prvá a druhá séria boli najlepšie - asi ako u všetkých komediálnych seriáloch :). Percentuálne asi 75% čo vynáša ****. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

krystalická nostalgie pro někoho, čím byl Frasier náplní teplého osudového léta 2010.. a neříkejte, že nikdo z vás netoužil se stát moderátorem v rádiu, jako Frasier Crane.. Imagine; kdyby moderoval společně s Marešem a Hezuckým ranní show.. ()

Reklama

Reklama