Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly, kdy to nebyla tak okatá bžunda, mě bavily víc, než ty dva/ tři poslední, kde už to sklouzávalo k parodii. Ale i tak to bylo výživný a obdivuju tu pestrost charakterů bezcharakterních. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Překvapení, které jsem nečekal. Johna Goodmana miluji a kvůli němu jsem se na tento seriál čistě ze zvědavosti podíval. Netušil jsem, že půjde o kulervoucí dílo, kde Goodman hraje skoro mafiána jako z Kmotra a jinak pro mě otravný McBridge mi ukáže, že přece jen je hercem, který si zaslouží pozornost i druhou šanci. to samé platí o ostatních hercích. Pro mě velký palec nahoru, neb jsem dostal fungující charaktery a vtipný, ale též i napínavý příběh, který mě vtáhl a nepustil. 80% ()

Reklama

DvoRSTA 

všechny recenze uživatele

Velice povedený seriál ukazující, jak to opravdu vypadá v nejužším kruhu sekty, která se tváří jako svatoušci. Myslím si, že každá sekta se chová obdobně a jde ji pouze o peníze. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

První sezóna seriálu mě vcelku překvapila. Příjemně. V žádném případě nešlo o laciný prvoplánový humor, nešlo podle mého názoru ani o čistou komedii, tvůrcům se totiž podařilo přidat do příběhu i slušné drama, které se sice nedralo okázale na světlo, ale bylo přítomno. Samotná rodina Gemstoneových se velice povedla, jakoby vystoupila z krásného snu nějakého ateisty, už jen proto jsem nemohl být nespokojen. Neřval jsem sice smíchy, ale dobře jsem se bavil. Mou nejoblíbenější postavou se jednoznačně stala nenápadná Amber, já mám prostě slabost pro ženy se zabijáckým instinktem. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Co seriálu rozhodně nejlze upřít, je ložená provokace ve formě klasického mcbridovského humoru, který si tentokrát bere za cíl zesměšnit pánbíčkáře vydělávající na víře prostých lidí. V čem seriál bohužel trochu zaostává je obsahová složka. Ze scénáře se dalo vymáčknout určitě víc. Pokud bude druhá sezóna, rád se k seriálu vrátím, ale očekávám laťku nastavenou o stupínek výše. ()

Galerie (105)

Reklama

Reklama