Reklama

Reklama

Ve jménu našeho Pána

(seriál)
  • USA The Righteous Gemstones
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 36 min (Minutáž: 28–58 min)

Tvůrci:

Danny McBride

Hrají:

Danny McBride, John Goodman, Walton Goggins, Valyn Hall, Edi Patterson, Adam Devine, Cassidy Freeman, Tony Cavalero, Tim Baltz, Troy Anthony Hogan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Danny McBride (Boj o ředitelnu) se vrací na HBO v komediálním seriálu, který vypráví příběh světově proslulé televangelické rodiny s dlouhou tradicí deviantního chování, chamtivosti a charitativní činnosti – to vše ve jménu Pána Ježíše Krista. McBride hraje hlavní postavu Jesseho Gemstonea, který se považuje za průkopníka v duchovní hře. To, co vybudoval jeho otec Eli Gemstone (John Goodman), se rozhodl vzít a rozšířit pro modernější publikum. V seriálu se dále představují Edi Pattersonová v roli Jesseho sestry Judy; Cassidy Freemanová jako Jesseho žena Amber; Tony Cavalero coby bývalý satanista Keefe Chambers, zachráněný Jesseho mladším bratrem Kelvinem (Adam Devine). Tim Baltz hraje Judyina snoubence BJe a Greg Alan Williams zase Martina Imariho, konzervativního Keňana a Eliho pravou ruku. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (22)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01: Máte-li rádi ten styl humoru, není o čem přemýšlet - tady to je McBride do třetice (po E&D a VP) a s tím vůbec nejlepším z americký komedie, tentokrát ve světě televangelistů a absurdních megakostelů. Bezkonkurenční jak v rovnováze srandy s krimi a hloubkou, tak po stránce nářezových míst, promyšlených postav a top herců. Takový Keefe mě rozbil snad kdykoli se dostal do záběru. Hrozně dobrý. 90% ♪♫ S02: 75% S03: 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McBridea sem nikdy moc nemusel,ale tady se vytáhnul a v Rightgeous Gemstones naservíroval svůj majstrštyk.Povedlo se mu tady skoro dokonale skloubit humor,vážnější situace a trochu toho satirického podtónu.Osobně sice moc nechápu tyhle televangelické nesmysly a nedokážu ani docenit víru v Boha,ale evidentně je to hodně dobrý byznys.Nahoru navíc všechno táhnou herci v čele se skvělým Goodmanem...70% ()

Reklama

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Po devadesátkovém mulletu (Eastbound & Down), následovaném sestřihem "nízko postaveného gangstera" (Vice Principals), si Danny McBride nechal vyčesat příhodného Elvise, aby tentokrát mohl tepat do fenoménu tzv. televangelistů. Téma zhýralých pastorů-celebrit, kteří ždímají své věrné ovečky, rozhodně skýtalo potenciál. Ten však dle mého názor nebyl naplněn. Oproti dvěma zmíněným seriálům tvůrci v The Righteous Gemstones dost změkli a se svým charakteristickým drsným a nic nešetřícím humorem se rozhodli šetřit na úkor rodinného dramatu. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Tak vlastně to zase až taková taková komedie neni.Příde mi to reálný asi jako Yellowstone,páč mám ánung o bejkaření asi stejnej jako o bohaření.Obzvláště ty dcéry jsou si hodně podobný.Je zde tedy více hovězin,než hovězího a víc white/black techno/metalu než country.Šedivej Goggins by moh hrát Widmarka. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Víra mi nic neříká. Banda fanatických knězů, kteří jsou jeden horší než druhý. Ztracené existence nebo zmrdi, kteří si umí nahrabat prachy. Ale z morálního hlediska je i Vlk z Wall Street o zmrdech a stejně je to dobrý film. Tento seriál spíš ukazuje na povrchnost a pokrytectví a je skutečně vtipný. Zajímavý pohled na takové lidi a na jejich smýšlení. Amerika je v tomhle number one. ()

Galerie (767)

Související novinky

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

Nový film Lucy Guadagnina nabírá obsazení

01.06.2021

Režisér Luca Guadagnino (Dej mi své jméno, Suspiria) má v budoucnu natočit novou verzi mafiánského dramatu Zjizvená tvář, ještě předtím si ale italský auteur hodlá natočit malé nenápadné drama Bones … (více)

Reklama

Reklama