Reklama

Reklama

Žlutá růže

  • USA Yellow Rose (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rose je mladá Filipínka bez dokladů, která sní o tom, že jednoho dne opustí své texaské městečko a stane se hvězdou country hudby. Když její matku náhle zadrží imigrační úřady, zhroutí se jí svět. Rose je nucena čelit nové realitě a opustit jediný život, který kdy poznala. Vydává se na cestu sebepoznání a hledá nový domov v hlučném světě texaského Austinu. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom: Patetické! Prvotne zaujímavý základ o filipínskych imigrantoch sa razom mení na typický film o vychádzajúcej hudobnej hviezde, ktorá akoby zázrakom je po celý čas prehliadaná policajtmi (škoda, že jej mamka toľko šťastia nemala). Postava Rose vo mne vôbec nevyvolávala sympatie, práve naopak, dievčina mi prišla vzhľadom na svoj osud dosť rozmaznaná a urážlivá. A to mala fakt šťastie, že narazila na samých milých ľudí... Takže celkovo nič moc. Možno keby mám rád country, tak by ma to chytilo viac. Lenže nemám. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Uplakané a uspievané. Dnes už pomaly každý týždeň vychádza film, kde sa vytiahne talent zo slabých pomerov a my sa pozeráme na opakované príbehy nových umelcov zo stoky. Niekto vie spievať, niekto vie tancovať, proste samé klišé. Tu vybrali málo sympatickú devu, ale o to nejde, ide o to, že polovica deja je spievaná, to už môžu rovno napísať k filmu, že je to muzikál. Celé je to predvídateľné, happyend zaručený a tak nejak ide o odvar „Zrodila sa hviezda“, no namiesto Lady Gaga je tu filipínska pubertiačka a namiesto Bradleyho Coopera nejaký country dedo. Po záverečných titulkoch si uvedomíte, že ste videli absolútne nevýnimočný film, ktorý vám nič nedal. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Spojení country a sympatický mladý filipínky mi znělo fajn,country(a mladý filipínky)mám rád.Odpustil bych tomu i klišé příběh,kdyby byl podanej chytlavou formou,ale není.Emočně plochej,ke konci až nudnej,rádoby nezávislej film.Škoda,cover se mi líbil. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh o mladej imigrantky, milujúca country hudbu, ktorá sa ocitne vo veľmi ťažkej situácii (jej matku chytí polícia, „príbuzní“ ju „nechcú“, atď.). Avšak za pomocí zopár dobrých ľudí sa mu podarí prekonať ťažké obdobie. Film je natočený jednoducho, problém je v tom že veľa scén (časť príbehu) je pomerne zjednodušených, idealizovaných, „balansujúcich“ na hranici vierohodnosti (akože dcéru, ktorá nemá ani osemnásť, „nezadržali“ počas návštevy matky?).  Zopár pekných country songov spíš slúžia na dofarbenie filmu (ale určite potešia). Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Reklama

Reklama