Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Další porce zábavy, elegance a nových faux pas. Emily už v Paříži našla pevnou půdu pod nohama, ale dozvuky vášnivé noci ji můžou dostat do maléru. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (28)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria mi rovnako ako tá prvá vyšla na 2*. Emily in Paris určite nie je viac než len oddychový seriál, trvalo mi 4 mesiace dopozerať S02. Je to taký nereálny a rozprávkový svet, scenár dosť biedny, často pritiahnutý za vlasy. Lily Collins mám rada, ale Emily dosť často lezie na nervy. V tejto sérii som si obľúbila Mindy a jej spevácke čísla ma veľmi bavili. Viac som si obľúbila aj Gabriela a Camille, moje sympatie si nakoniec získal aj Alfie. Emily in Paris predstavuje americké vnímanie Paríža a Francúzov, lebo určite napríklad nepije každý šampanské počas obedovej prestávky a dalo by sa vymenovať ďalších sto príkladov. Emily má byť v Paríži rok, ale všimli ste si, že stále je leto a vždy svieti slnko? ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Ve druhé sezóně opět žádná hluboká myšlenka, jen oddechová a i tentokrát roztomilá zábava, znatelně pozměněná od první série. Ze seriálu se úplně vytratila zápletka kulturních rozdílů, Emily už nesvléká kalhotky v každém díle a postavy více mluví francouzsky, což dává mnohem větší rozum — jsou to Francouzi. Přestože se Emily i nadále živí marketingem sociálních sítí, zábavné scény se sdílením obsahu skoro úplně vymizely, v reálném životě pochopitelné — kdo by každodenním používáním Instagramu dokázal být zábavný pořád — seriálu to ale značně ublížilo a ztratil se jeden ze zábavných aspektů, naštěstí ještě zbyl nezaměnitelný kolega Luc (Bruno Gouery). Žel přibylo mnohem více zápletek vztahů a očividná potřeba zaujmout skupinu Ženy 35+, které sice tolik neocení roztomilost Emily, respektive Lily Collins, ale zase se možná nechají inspirovat barevným šatníkem a pak už možná uloví svého Pana Božského-nějakého toho kuchaře. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět v duchu první série. Samozřejmě by nebylo dobré opakovat stejné věci stále dokola, takže pěkné obrázky Paříže už proběhly a nastoupila nějaká "nosná linka". Vztah Emily a francouzského kuchaře a všech okolo. Emily se v cizí zemi otrkala a místy je i nepříjemná. Opět příjemná je délka epizod a je to prostě oddechová blbinka. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého se člověk nejvíc zasměje, když si tam někdo krkne? To chci. Emily in Paris je pochopitelně ohromně blbá, ale funguje. Vzbuzuje emoce, což je s podivem, když jsou všechny postavy emocionálně ploché a všechno vyřeší jedním až dvěma objetími. Svým způsobem mě mrzí, že se tvůrci poučili z kritiky a pokusili se udělat seriál míň pohádkový a troufám si říct i o něco hlubší. Emily má najednou náznak sebereflexe, přibyla postava nesnesitelné a na výsost tupé Američanky (aby v tom ti Francouzi nebyli sami) a do děje vstoupil černoch, co má i jinou úlohu než splňovat kvóty. Jenže tohle už není ten seriál, na který se lidé koukali, když skoro ani nemohli do sámošky. Emily umožnila lidem uniknout do vysněného francouzského světa, ale v druhé sérii nenabídla nic fantastického až na klišé módní přehlídku ve Versailles. Dávám pět hvězd, jelikož obdivuji odvahu Netflixu natočit další a vzhledem ke cliffhangeru i třetí sérii. Jen prosím, ať dá Emily Alfiemu kopačky, jeho "mate" a nabubřelost Brita, co neumí jiný jazyk než angličtinu byly ještě otravnější než Mindy i s celou svojí kapelou. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily beriem na milosť, v tejto sérii na mňa až tak otravne neposobila. Rieši tu hlavne vzťah s kuchárom Gabrielom, kamarátkou Camille a novym objavom Alfiem. Emily sa nevie rozhodnúť co vlastne chce, s kým chce chodiť. Páčil sa mi záver, ktorý na navnadil na ďalšiu sériu, ktorú si pozriem. Väčšina Emilynych outfitov sú ohyzdne. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama