Reklama

Reklama

Emily in Paris - Season 3

(série)
Trailer
USA, 2022, 5 h 27 min (Minutáž: 27–37 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rok po přestěhování do Paříže za vysněnou prací čeká Emily zásadní rozhodnutí. Jak si ale vybrat mezi kariérou a láskou? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Simella 

všechny recenze uživatele

Bohužel každá série je o stupeň horší. Tohle bylo za mě zklamání, ztratilo to již ty humorné části, které mě bavily u 1. série a vycházely z rozdílnosti kultur. 2. série byla ještě docela fajn, ale zde šlo hlavně o vztahy...snad všichni vyměnili partnery. Dokoukala jsem to, ale ke konci už mě to ani nebavilo. Vlastně možná už od poloviny :) ()

aliki78

všechny recenze uživatele

NO vidim to na 4tou řadu. 3 jsem včera zkoukla komplet na Netflixu a tak mě to nějak zklamalo, že se nenaplnilo co jsem očekávala :) Chtěla bych, aby Emily byla s Gabrielem, ale evidentně to nikdo nechce jen aby se oba trápili ve vztahu, kde nechtějí být. A ten konec teda překvapivý .. ale na druhou stranu vlastně není. :-) Přeji příjemné koukání :) ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Blbka v Paříži působí celou dobu opravdu jako slepice. Co bylo v minulých sériích odlehčeně humorné už takové není. Vypadá to, že co mělo být řečeno, už proběhlo a teď se snaží uplácat nějaký "děj". První díly řeší v rozdělené firmě obraty a stále je jeden a druhý dole. Pořád dokola. A pak najednou klid a jsou zpět "vztahovky". Už jen otravné. Do toho Emily, jejíž blbost už fakt bolí, změnila image: udělala si divnou ofinu a pořídila si obočí od firmy Barum. ()

Koral17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily se v této sérii hodně změnila. Již to není ta bláznivá, rozpustilá holčička. Víc přemýšlí, snaží se být empatická. Ona i její přátelé (Mindy, Gabriel, Alfie…) působí poněkud usedlým, někdy až unaveným dojmem, jako by je již večírkové eskapády příliš nebraly. Mám dojem, že tvůrci se v této sérii (záměrně?) snažili zaměřit na trošku starší diváky/divačky.  Asi i proto, že patřím do kategorie těch starších divaček, tak se mi 3. série líbí víc než druhá. Méně zmatku, chaosu a křiku. Mými oblíbenci i nadále zůstávají nejrůznější módní kreace a z postav ředitelka Sylvie a kolega Luc. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od minulých sérii žiaden posun. Stále rozprávka o Emily, ktorá všetky problémy vyrieši akoby nič. Seriál má ale veľkú oddychovú hodnotu, dá sa pri ňom výborne zrelaxovať, keďže sa rieši móda, reštaurácia a odohráva sa v krásnom prostredí. Kamera sníma Paríž proste nádherne. Som zvedavá ako sa problém nastolený v poslednej scene vyrieši v ďalšej sérii. ()

Galerie (352)

Reklama

Reklama