Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (14)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily je tuctova americanka, ktora si mysli, ze svet caka iba na nu. Ide pracovat do Pariza bez znalosti francuzstiny, jej napady sefka neberie vazne, potom jej da vzdy za pravdu,  kazdy koho stretne hovori plynule po anglicky, kazdy muz ktoreho stretne je krasavec a ma o nu zaujem a kazdy problem, ktoremu celi vyriesi ako sibnutim carovneho prutika. Dejovo je to rozpravocka pre mlade zeny, realita je omnoho tvrdsia. Ale potesi pekne prostredie Pariza a europsky postoj k zivotu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lily Collins jako Alenka křížená s Popelkou ve světě plných pařížských stereotypů a klišé. Světě módy, radosti mládí, sexu a porozumění mezi národy. Podivuhodně relaxační, atraktivně zábavné. Neuvěřitelné kostýmy. Eye candy záležitost. Mmch. Philippine Leroy-Beaulieu bude 60, před lety zářila v Třech mužích a nemluvněti (1987). Jiný důkaz o nestárnoucích Francouzkách není třeba. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOJE DOJMY PO ZHLIADNUTÍ PRVEJ EPIZÓDY: Možno to mohlo byť celé o Emily v Chicagu. Ja osobne mám oveľa radšej Chicago. Zatiaľ nehodnotím, videla som len úvodný diel a neviem, možno dám tomu ešte šancu a pozriem si ďalší. Myslím si, že Emily in Paris nie je dobrý seriál, určite nie najlepší, ale dá sa to pozerať ako oddychovka, keď jednoducho človek potrebuje vypnúť. Je to však príliš zidealizované. Takto vnímajú Paríž Američania. Z mojej poslednej návštevy Paríža som bola skôr zhrozená než nadšená, vôbec si nemyslím, že to je to najromantickejšie a najkrajšie mesto na svete. Jasné, že v seriáli je všetko vyobrazené tak, ako si Američania myslia, že to tak v Paríži proste je. Na mieste Francúzov by som sa až urazila. Je to celé také až rozprávkové, veľmi nepravdepodobné, ani vtipné to vlastne veľmi nie je, tak neviem, no. Uvidím...POKRAČOVANIE: Prešlo skoro pol roka, kým som Emily in Paris dopozerala, čo značí, že ma to až tak nebavilo a dokonca som mala momenty, keď som si myslela, že to asi už ani nedopozerám!!! Nominácia na GOLDEN GLOBE? To akože vážne??? To nechápem! OK, myslela som si, že dám 3*, ale nedávno som dopozerala THE QUEEN'S GAMBIT, celý miniseriál za pár dní a dala som mu 4,5*. Keď to porovnám s týmto seriálom, žiaľ musím udeliť len 2*, lebo kvalitou, dejom, spracovaním sa Gambitu nevyrovná!!!! Lily Collins mám rada a je mi sympatická, ale ako Emily bola niekedy otravná. A tie hrozné outfity, teda väčšina bola hrozná. Niečo tomu seriálu chýbalo. Samotný Paríž a pekná herečka - hoci talentovaná, to na dobrý seriál nestačí. Možno z toho mohol byť radšej nejaký romantický celovečerný film a dosť. Miestami to bolo dosť nudné, nezaujímavé, nereálne, prehnané ba až praštené a málo vtipné, skôr trápne. A nemuseli z Emily spraviť (takmer?) promiskuitnú a možno len preto, že je to Paríž (???) mohla byť radšej tým zasnívaným dievčaťom, ktoré sníva o princovi alebo o susedovi zdola a o jeho chutných omeletách. Veď nepotrebujeme francúzsku verziu Sex and the City. A fakt nerozumiem tej nominácii, povedzme že Lily Collins fajn, ale seriál? Američania sú z Paríža fakt úplne paf, inak si to vysvetliť neviem. C'est tout. 2,5*. ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele

Hodně slabej a nepovedenej odvar Sexu ve Městě. Co nás Emily během koukání naučí? Jak vojet půlku Paříže a necítit se jako kurva, jak se nevkusně a totálně nelogicky oblíkat a vydávat to za haut couture a jak získat práci snů bez nutnosti umět cizí jazyk nebo mít nedejbože zkušenosti v oboru. Absolutní bullshit. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:D Tohle byl pro mě "odpočinkový" seriál :D  Je to rychlé, svižné, hezky barevné a za mě i upřímné z pohledu francouzů, kteří jsou opravdu háklivý, pokud neumíte francouzsky :D Je tam hodně intimity, flirtování, vztahů, hodně intrik, hodně sexu ;) Dostala jsem párkrát záchvat smíchu a těším se na další sérii ;) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)
  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama