Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (14)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily je tuctova americanka, ktora si mysli, ze svet caka iba na nu. Ide pracovat do Pariza bez znalosti francuzstiny, jej napady sefka neberie vazne, potom jej da vzdy za pravdu,  kazdy koho stretne hovori plynule po anglicky, kazdy muz ktoreho stretne je krasavec a ma o nu zaujem a kazdy problem, ktoremu celi vyriesi ako sibnutim carovneho prutika. Dejovo je to rozpravocka pre mlade zeny, realita je omnoho tvrdsia. Ale potesi pekne prostredie Pariza a europsky postoj k zivotu. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá oddechovka, to se musí nechat. Jinak jde o průměrnou, někdy až příliš klišoidní a trapnou podívanou, která láká na nádhernou Paříž, krásné Francouze a mě i na sympatickou Lily Collins! Užívám si především humor, který vzniká křížením Americké a Francouzské kultury a jazyků. Hvězda navíc za procvičení základních francouzských frází a celkové opáčko jazyka! ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOJE DOJMY PO ZHLIADNUTÍ PRVEJ EPIZÓDY: Možno to mohlo byť celé o Emily v Chicagu. Ja osobne mám oveľa radšej Chicago. Zatiaľ nehodnotím, videla som len úvodný diel a neviem, možno dám tomu ešte šancu a pozriem si ďalší. Myslím si, že Emily in Paris nie je dobrý seriál, určite nie najlepší, ale dá sa to pozerať ako oddychovka, keď jednoducho človek potrebuje vypnúť. Je to však príliš zidealizované. Takto vnímajú Paríž Američania. Z mojej poslednej návštevy Paríža som bola skôr zhrozená než nadšená, vôbec si nemyslím, že to je to najromantickejšie a najkrajšie mesto na svete. Jasné, že v seriáli je všetko vyobrazené tak, ako si Američania myslia, že to tak v Paríži proste je. Na mieste Francúzov by som sa až urazila. Je to celé také až rozprávkové, veľmi nepravdepodobné, ani vtipné to vlastne veľmi nie je, tak neviem, no. Uvidím...POKRAČOVANIE: Prešlo skoro pol roka, kým som Emily in Paris dopozerala, čo značí, že ma to až tak nebavilo a dokonca som mala momenty, keď som si myslela, že to asi už ani nedopozerám!!! Nominácia na GOLDEN GLOBE? To akože vážne??? To nechápem! OK, myslela som si, že dám 3*, ale nedávno som dopozerala THE QUEEN'S GAMBIT, celý miniseriál za pár dní a dala som mu 4,5*. Keď to porovnám s týmto seriálom, žiaľ musím udeliť len 2*, lebo kvalitou, dejom, spracovaním sa Gambitu nevyrovná!!!! Lily Collins mám rada a je mi sympatická, ale ako Emily bola niekedy otravná. A tie hrozné outfity, teda väčšina bola hrozná. Niečo tomu seriálu chýbalo. Samotný Paríž a pekná herečka - hoci talentovaná, to na dobrý seriál nestačí. Možno z toho mohol byť radšej nejaký romantický celovečerný film a dosť. Miestami to bolo dosť nudné, nezaujímavé, nereálne, prehnané ba až praštené a málo vtipné, skôr trápne. A nemuseli z Emily spraviť (takmer?) promiskuitnú a možno len preto, že je to Paríž (???) mohla byť radšej tým zasnívaným dievčaťom, ktoré sníva o princovi alebo o susedovi zdola a o jeho chutných omeletách. Veď nepotrebujeme francúzsku verziu Sex and the City. A fakt nerozumiem tej nominácii, povedzme že Lily Collins fajn, ale seriál? Američania sú z Paríža fakt úplne paf, inak si to vysvetliť neviem. C'est tout. 2,5*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zase jednou vůbec nevěděl do čeho se pouštím, abych hned v úvodní epizodě zjistil, že půjde o seriál určený spíše ženám, které mají pokud možno kladný vztah k sociálním sítím a snesou i nějaké to romantické (či zcela běžné) klišé. Když jsem se naposled kontroloval, byl jsem vybaven jinak než ženy, k sociálním sítím mám záporný vztah (čsfd je čestnou výjimkou- taky ji nevnímám jako obvyklou sociální síť) a přebujelé útoky na city mi lezou krkem, takže jsem rychle pochopil, že nepatřím do cílové skupiny tohoto počinu. A přesto (asi trochu nadsazeně) hodnotím čtyřmi kousky, protože se mladá "Genesis" taťkovi a mamce fakt povedla, a přestože měl seriál slabší i vyloženě chabé momenty, byl po většinu času sledovatelný (i bez přetěžování mozkových buněk), ale hlavně byl úplně pohodový a překvapivě mi způsobil dobrou náladu. Nevadila mi dokonce ani multikulturní herecká sestava, protože to k Paříži prostě patří a Mindy Chen měla výborné záseky. Zpočátku jsem nevěřil, že to napíšu, ale těším se na případnou druhou řadu. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emily to má komplikované do druhé řady. První řada se mi docela líbila a užil jsem si ji. Akorát mě serou nesympatické postavy, jakože opravdu jediná chováním sympatická postava byl Gabriel. Jeho rozhodnutí jako jediné dávala smysl. Nejhorší byla Emily, která mě přijde že je to kurva prostě :D Ovšem jinak měla první řada svižné tempo a mně se líbilo. [79 %] ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)
  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)

Reklama

Reklama