Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 1
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (3)

Emily in Paris (2020) 

Blbka v Paříži. Stačí jít 100 m daleko od této stránky a je jasné, že to bude nekoukatelná ptákovina. Pár poznámek o hezkých záběrech z Pařiže mě přinutilo to ochutnat. A sám jsem nechápal, dal jsem to celé. Hlavně ta nosná dějová linka - Instagramové prezentace a odkazy - to jde zcela mimo mě a je to další údiv, že jsem do toho šel. A dokonce mě to v souvislostech ani nijak nevadilo. Jedná se o potrefenou oddechovku, kde se musí člověk určitým věcem zasmát. Vyhovuje krátká délka epizod. A ta Paříž je fakt pěkná. Jako opravdovou devizu jsem viděl záměrně tlačený rozdíl mezi mentalitou Ameriky a Francie. Kdybych měl k někomu přiklonit Česko, tak by to bylo k Americe. Je všeobecně známo, že Francouzi jsou jen sami pro sebe, jsou chladní a uznávají jen svou řeč. Takže i když taky Evropani, máme k nim hodně daleko. A z tohoto pohledu bylo spousta situací k pousmání. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Opět v duchu první série. Samozřejmě by nebylo dobré opakovat stejné věci stále dokola, takže pěkné obrázky Paříže už proběhly a nastoupila nějaká "nosná linka". Vztah Emily a francouzského kuchaře a všech okolo. Emily se v cizí zemi otrkala a místy je i nepříjemná. Opět příjemná je délka epizod a je to prostě oddechová blbinka. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Zklamání. Blbka v Paříži působí celou dobu opravdu jako slepice. Co bylo v minulých sériích odlehčeně humorné už takové není. Vypadá to, že co mělo být řečeno, už proběhlo a teď se snaží uplácat nějaký "děj". První díly řeší v rozdělené firmě obraty a stále je jeden a druhý dole. Pořád dokola. A pak najednou klid a jsou zpět "vztahovky". Už jen otravné. Do toho Emily, jejíž blbost už fakt bolí, změnila image: udělala si divnou ofinu a pořídila si obočí od firmy Barum. ()

Reklama

Reklama