Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

woody 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins sype ptáčkům jed do krmení a pak je vycpává,opečovává svou vyschlou matku v pokoji,zabíjí ženy v telefoních budkách a zachraňuje jeptišku která si podřezala žíly,před tím si však chce zopakovat ubodání ve sprše.A nejhorší na tom je že je úplně zženštilý.Nejzbytečnější Psycho-pokračování. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Videl som hercov vo filmoch stvárať všeličo, ale keď som Perkinsa videl jačať v ženských šatách a s parochňou, pomyslel som si, či herec niekomu z Universalu nedlžil peniaze, bolo evidentné, že mu ich nevráti a tak sa mu ten niekto zákerne pomstil: dovolil mu režírovať tento extra príšerný scenár. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřepaná kopie jedničky a dvojky.Ale díky přehrávajícímu Perkinsovi a psychopatickému Faheyovi celkem sranda. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Svěřím Vám tajemství, děsně tajný. Psycho 3 je strašná sračka, ale nikomu to neříkejte, naopak na tuhle ohavnost pějte ódy a doufejte, že Vaše žvásty někoho nalákají natolik, že zatouží film vidět. Pak se budete moct radovat, že dotyčný, stejně jako prve vy, promrdal 90 minut svýho života sledováním debility místo toho, aby dělal něco užitečnýho, třeba sledoval jak mu rostou nehty, počítal si chlupy na prdeli nebo čuměl do trouby jak mu kyne těsto. Normana Batese jsem měla celkem ráda, vždy to byl takovej neškodnej pošuk, co maximálně sem tam někoho ubodal v paruce, ale jinak se do lidí nesral. Vlastně pokud by si u něj nikdo nepronajímal pokoje ani by nezabíjel páč nevytáhnul skoro paty a nadšeně se doma hádal s mumií svý maminy nebo držel v ruce nějakýho ptáka. Třetí pokračování jeho životní poutě je ale fuckt neskutečný psycho a nevěřila bych jak moc mě Norman dokáže srát. Zatímco dřív kuchal pokud možno nenápadně tak teď se rozhodne vopíchat holku v osvícený telefonní budce pět metrů od jejího nabíječe, nebo druhou škvíru vopíchat na hajzlu během brutální párty kdy má v motelu víc lidí než za celou dobu jeho existence. Všechno mu to navíc prochází a když šerif sahal v ledovači cenťák od mrtvoly, sebral kostky ledu od krve a nadšeně si je strčil do huby a sál jak děvka kokota, aniž mu byla divná kovová pachuť nebo kolemstojícím červenej led, tak to už jsem utíkala na záchod a potupně vrhla zblitek tohoto skvostu do odpadních hlubin. A ta jeptiška byla taková vaginální mykoza (čti podrážděná píča) , až se mi z ní udělal pásovej opar. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočná vec, ktorá totálne postráda líniu napätia ako aj ľakavých scén. Perkins sa snažil vyžmýkať zo svojej role aspoň pár kvapiek, no sklamal aj po režisérskej stránke. 45%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný thriller s Anthony Perkinsom, ktorý je tretím dielom tejto série. Má iba obyčajný príbeh o Normanovi Batesovi, ktorému sa jeho psychické problémy plnohodnotne vrátili, no darí sa mu ich ukrývať a tak si stále pokojne prevádzkuje svoj motel, do ktorého práve prichádza viacero študentov, prijíma zástupcu, no hlavne stretáva mníšku, ktorá mu až príliš pripomína jeho prvú obeť. Navyše po ňom ide novinárka, ktorá mu neverí a na jeho nešťastie sa v okolí zase strácajú ľudia. Spracovanie nie je úplne zlé, ale aj tak ma moc nezaujalo. Tu už od začiatku cítiť úplnú bezradnosť, chýba tu akýkoľvek lepší nápad alebo zaujímavejší dej, iba to kombinuje zásadné prvky z prvých dvoch filmov, ale v omnoho horšom prevedení. Nemá to ani ten správny náboj, pôsobí to len tak vlažne a bez života, ako by sa tvorcom už vôbec nechcelo. Navyše aj tie nové postavy sú nielen zbytočné, ale hlavne otravné. Až v poslednej tretine sa to o niečo zlepší a pôsobí to o niečo zaujímavejšie, ale o výraznejšej spokojnosti tu aj tak nemôže byť ani reči. Aj takto sa na to dá bez väčších problémov pozerať, ale iba zo zotrvačnosti, že sledujem moju obľúbenú postavu v obľúbenom prostredí, inak už prakticky nič viac. Aspoň tie hororové scény moc nesklamú, napríklad taká likvidácia na toalete je príjemne krvavá a potešil ma aj odkaz na originál s pádom zo schodov. Herecké obsadenie je skôr sklamaním, Anthony Perkins je v tejto úlohe stále pomerne dobrý, ale na moje prekvapenie o dosť horší, než v predchádzajúcom diely, ktorý pritom je len o pár rokov starší. A okrem neho ma už bavila len postava šerifa, inak už nikto a napríklad mníška, alebo Jeff Fahey ma len otravovali. Čo sa týka réžie a technickej stránky, tu nie je vôbec o čo stáť, čistá rutina bez akéhokoľvek kladu, nemá to atmosféru ani nejaké nápady, vôbec nič a najviac to zamrzí z toho dôvodu, že to režíroval samotný Anthony Perkins, takže by som očakával, že do toho vloží srdce, no to ani trochu. Takže úplne zbytočné pokračovanie, keďže sa mi oba predchádzajúce filmy páčili, tak som zo zotrvačnosti zvládol aj tento, ale sám o sebe to za moc nestojí. Prišlo mi to ako štandardný televízny thriller, čo je teda pri názve Psycho veľká hanba. 52% ()

Falko

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins - (Norman Bates) +++ Jeff Fahey - (Duane Duke) +++ Diana Scarwid - (Maureen Coyle) +++ Roberta Maxwell - (Tracy Venable) +++ Donovan Scott - (Kyle) +++ Hudba: Carter Burwell, Stephen Bray, D. Stanton Miranda, David Sanborn +++ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anthony Perkins sa znova vžil do úlohy vraždiaceho psychopata Normana Batesa. Znova počuje hlasy svojej mŕtvej matky, znova má doma v zadnej izbe vysušenú múmiu starej ženy a ešte ku tomu všetkému sa v jeho nevábnom motely ubytuje blondýna, ktorá sa nápadne podobá na jeho prvú obeť - Marion Cranerovú. Je len otázka času, kedy sa začnú objavovať ďaľšie mŕtvoly. Pôvodný film Alfreda Hitchcocka z roku 1960 je uznávanou filmovou klasikou. Tretie pokračovanie skĺzlo do ukážkového béčkového psycho-slasheru. Však Perkinsove herecké kreácie v úlohe šialeného Normana je radosť sledovať. Popri výbornom stvárnení hlavnej úlohy, tento krát sedel aj na režisérskej stoličke. *** ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

24% - Tady se už z kultu stává vaření z vody... To se holt stává, když člověk neví, že v nejlepším se má přestat. Žádné skutečné napětí, nepřesvědčivé herectví, a od poloviny filmu se znalec prvních dílů už jen pobaveně usmívá. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší diel Psycha. Nudný a občas aj nechutný. Perkinsova réžia je nenápaditá a hudba doslova odporná. Navyše film je plný klišé (zhodou okolností do motelu príde žena, ktorá sa náramne podobá na Marion a má aj rovnaké iniciálny). No a vrchol je, že Perkins chcel silou mocou urobiť slasher, s čiernym humorom (policajt a kocka ľadu), ktorý tu pôsobí rušivo. Veď sa stačí pozrieť na ten dementný plagát... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Norman s maminkou jsou zpět, a i když byl druhý díl "Psycha" po všech stránkách kvalitnější než tento, stále ještě dokáže zaujmout (vraždy, rozhovory Normana s matkou), napnout (tělo v mrazáku) i pobavit ("Normanův" závěrečný úsměv).:-) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Och, tenhle film je vážně... strašný. A s původním Psychem by neměl být vůbec spojován, protože jen parazituje na jeho proslulosti. Psycho III je zoufale dysfunkční v budování nějaké atmosféry, děj je unyle statický a nikam negraduje, a nesympatičtí herci jen podtrhují celkovou ubohost scénáře i neschopné režie. Tohle je hodně pokleslá podívaná - v tom negativním slova smyslu. Anthony Perkins to musel natočit po totální ztrátě soudnosti a Hitchcock se musel obracet v hrobě. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Největší psycho je když dojdou nápady. A tady se to stalo. Anthony Perkins po zbytek své kariéry zůstal pro všechny Normanem Batesem a protože ani neusiloval se z této role vymanit, bylo jen otázkou času, kdy se chopí režie a ještě z vydojeného námětu něco vymáčkne. Nevymáčknul nic než trapný pokus vyděsit (sám sebe) tím jak mu to režírování nejde a navíc zabíjí jak stará mrdka. Mé hodnocení: 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvou filmům je to hodně velké sešupnutí dolů, příběh sice zaujme a BAtesovo řádění udělá nejednomu klasikovy radost, nicméně film nemá vůbec co nabídnout. Vražd je málo i když se snaží být stylové jako v prvním dílu tak je to zatraceně málo. Atmosféra z prvních dvou dílů je tu tam. Ani jedna znělka nezazní z původních dílů, a tak nám nezbývá než sledovat co se stane dál. Dále tu máme konec, konec druhého dílu mě doslova dostal, což se tady říct nedá, i když ďábelský úsměv Perkinse funguje dokonale. Jediné proč na tento film koukat je asi už jen zvědavost co se bude dít a dokonalý Perkins. Přes to velké množství negativ ale stejně dávám slabší troječku. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Víc než cokoli jiného komerční horůrek. Stárnoucí Perkins se pokouší oživit svého Batese i jako režisér, moc se mu to však nepodařilo... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Norman, nevím jestli mám být víc smutnej z toho, co se mu v tom filmu děje, nebo z toho jak ten film celkově dopadl. ()

Reklama

Reklama