Reklama

Reklama

Obsahy(1)

II. série začíná svatbou dr. Karla Sovy a dr. Alžběty Čeňkové. Přicházejí první konflikty a je patrné, že sloužit pod Blažejem nebude pro Karla tak snadné. A udělat si při službě kandidátskou práci bude ještě těžší - zvláště když by tím získal vyšší titul než primář Blažej. Starý primář Sova přivádí do služby v Týništi doktorku Fastovou, ženu ráznou ba svéráznou. Ina Jáchymová žádá dnes už vrchní sestru Huňkovou-Pěnkavovou, aby mohla sloužit noční služby. Blažej to zprvu přijímá s nelibostí, ale pak znovu podlehne jejímu kouzlu. Jeho žena netuší, co všechno tenhle okamžik bude v jejím životě znamenat. Penzionovaný primář Vrtiška zláká doktora Štrosmajera do šachového klubu, ale hned první partie s malou Oldřiškou věru nedopadá slavně. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí svatba za 14 dílů, to je kumšt. Jinak příliš mnoho osobní zášti Blažeje a příliš málo kouzla Štrosmajera. Každopádně Řehoř je stále stejný chudák a Fastová moc tlačí na pilu. Snad ji Sova otupí. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nezdá se ti, že primář, který by měl na svém oddělení lékaře s vyšší vědeckou hodností, než má sám, by mohl působit poněkud směšně?" Jó, kobra Maciuchová si s Blažejem umí zamanipulovat.... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by ani neřekl, že mezi první a třetí řadou máme čtyři roky. Jinak fičíme stejná témata. Ina bez výrazu se rozhodla, že se už o toho svýho zas až tak nebojí a tentokrát je predátor ona. Řehoř se chytá stébla a nebetyčně se ztrapňuje. Bětka spasitelka všehomíra zas moralizuje a tlačí. Příjemné zjištění pro mě bylo, že k frajeru Sovovi seniorovi přidali Danu Medřickou alias doktorku Fastovou. Já paní Medřickou miluju, bezvýhradně! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konfliktem mezi Karlem a Arnoštem dostává seriál nové grády, o značné zčeření stojatých vod se postará i úžasně pragmatická doktorka Fastová. Jen to řádění Pěnkavové se režisérovi trochu vymklo. Musím se shodnout i s dalšími spoludiskutujícími na tom, že Alžběta je poněkud afektovaná a že se asi dalším jejím osudům asi nebudeme divit. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatbou skoncila JEDNOTKA a svatbou zacala aj DVOJKA... Dietl bol posadnuty SVADBAMI, asi.... :-D Zaciatok druhej serie bol uz ovplyvneny Nemcami. menej socializmu viac doktoryny... 90% ()

Reklama

Reklama