Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ina se rozhodne pro potrat a Vašek Pěnkava je svou ženou Martou (Ininou nejlepší kamarádkou) přemluven, aby vystupoval v roli svůdníka a svědčil jí před interupční komisí. Zlomený hlezenní kloub zelináře Dobiáše se po první operaci zanítil a lékaři poznávají, že nastává úmorný boj. O to těžší, že Dobiášová neváhá, označí všechny za viníky a ohlásí případ řediteli nemocnice s tím, že si bude stěžovat dál. Ta věc je čím dál nepříjemnější a vyvolává další spory. Gregory oznamuje Daně, že dostal nabídku odjet do Alžíru. Dana je zklamaná a dává mu na vybranou - buď Alžír nebo ona. Gregory nakonec odjíždí a Dana se s ním u autobusu smiřuje. Doktorka Fastová se také dovede vypořádat s každým, kdo to zaslouží. A tak je najednou před starým primářem Sovou málem neřešitelná situace. Arnošta Blažeje, nesoucího na katedru kandidátské práce, čeká velké překvapení: asistentem na katedře je od něho před časem vyhozený doktor Cvach. Ina je náhodným svědkem Blažejova odvážného a pohotového jednání a rozhodne se dítě si ponechat. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem si pomôcť, druhá séria je neuveriteľne namakaná, ale to zrejme preto, že v prvej sa to všetko iba len "zahrievalo" a pripravovalo na grande finale, avšak taký záver, s akým sa vytasila tretia epizoda, som veru nečakal! Až mi sánka spadla! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kde se děje hodně věcí a na závěr taková třešnička :) . Postava Dany Medřické je zajímavá. Primář Sova musí obstát v obrovsky těžké zkoušce...zvládnout jednu starší životem ošmirglovanou babu není jen tak :) . 83%. ()

Zajímavosti (5)

  • V injekci, kterou aplikuje Štrosmajer (Miloš Kopecký), neubyde po aplikaci ani mililitr. (sator)
  • Sestra (Zuzana Burianová) se ptá, zda má pacienta odvést na „špínu“. Jedná se o slangový výraz pro oddělení septické chirurgie, kde jsou hospitalizováni pacienti, jejichž rány se nehojí. (sator)

Reklama

Reklama