Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V závěrečné části seriálu umírá dr. Štrosmajer. Dr. Peterka odchází na vojnu. Pro primáře Blažeje, který schválí odchod dr. Sovy ml. do Prahy, nastanou těžké okamžiky. Na celém oddělení zůstal jako doktor sám. Od ředitele nemocnice dostává ultimatum na to, aby si zajistil dostatek personálu. Na radu vrchní sestry Pěnkavové se obrátí na Alžbětu, která svého muže do Prahy nenásleduje a prakticky se s ním rozchází. Alžběta pracující na cévní chirurgii přijímá nabídku na návrat na ortopedii. Zajede za dr. Sovou starším a přemluví ho k návratu do Boru. Dr. Sova o jejím rozchodu se synem neví. V závěru seriálu se tedy opět sejdou nad operačním stolem Alžběta, Blažej a Sova st. Hned v první den mají také možnost předvést svou sehranost při operaci, když jim přivezou zelinářku Dobiášovou se zlomenou nohou. Doktorka Fastová se opět rozchází se svou rodinou a přijíždí do Boru za dr. Sovou. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No co dodat. Jdu vyhodit poplakaný kapesníky. Přiznávám, že u výstupu Pepy Dvořáka mi úplně zatrnulo a byla jsem pyšná na tu jeho ženu, že mu dala! Karel se ukázal jako řádnej chcípák a je přesnětam a u koho má být. Jen Králová a Peterka... to tam bylo děsně našroubovaný.  Ale vše odpouštím... závěr na schodech... páreskceláns! ()

inachisio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Všimli jste si, že v té nejsmutnější části nebyla žádná hudba ani jiné zvuky a bylo to dokonalé? Konečně dost prostoru na slzy... V životě by mě nenapadlo, že tenhle seriál skončí tak blbě. Ale přesto dost realisticky. No nic, jdu plakat. ()

Zajímavosti (4)

  • Primář Sova (Ladislav Chudík) se vrací do nemocnice ve hnědém obleku s kloboukem v ruce. Nemocnici po úspěšné operaci paní zelinářové Dobiášové (Stella Zázvorková) opouští bez klobouku v modrém obleku a kravatě s proužkem. Do Sovího hradu, kde čeká Dr. Fastová (Dana Medřická), přichází v modrém obleku, ale na kravatě s něčím jako puntíky. (JSYSMHJF)

Reklama

Reklama