Reklama

Reklama

Dilbert

(seriál)
USA, (1999–2000), 11 h 3 min (Minutáž: 21–29 min)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Animovaný seriál na motivy stripů od Scotta Adamse, jenž je motivován pro Ameriku typickým pracovním životem. Den za dnem se Dilbert snaží přežít ve své kóji, splnit nesmyslné požadavky svého šéfa a vypořádat se byrokracií (Mr. Catber, ředitel lidských zdrojů) a širokou škálou problému, které nám nabízí život ve firmě. Né vždy musí zvítězit rozum a tak spor managementu s inženýry, znamená pouze další zbytečnou práci. Naštěstí je i zde někdo kdo stojí na pozadí a tak Dilbertův mazlíček Dogbert nakonec vše vyřeší a život se vrací do stejné nudné kóje. (Redswif)

(více)

Recenze (7)

Anglie 

všechny recenze uživatele

Jak komiks, tak film jsou podprůměr a podle toho vypadá i mé hodnocení. Příliš monotematické a proto špatné. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální vystihnutí firemního života, který už známe docela dobře i u nás. Stejne jak stripový komix tak tenhle seriál ocení snad všichni kdo pracují v kanclu a mají smysl pro humor. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Je to prostě perfektní chlámal jsem se od začátku až do konce a to i když jsem to viděl po čtvrté. Samozřejmě Elbonia rulezz ()

B_EyE 

všechny recenze uživatele

Seriál se nese v naprosto stejném duchu jako komix ... což je naprosto skvělé. Hyperbolizovaná absurdita firemních vztahů, machiavelističtí domací mazlíčci, geniální popeláři ... je tu prostě vše co z komixu udělalo legendu. ()

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Reklama

Reklama