Reklama

Reklama

Herkules

(seriál)
USA, (1998–1999), 24 h 55 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Tate Donovan, French Stewart, James Woods, Diedrich Bader, Robert Costanzo, Bobcat Goldthwait, Matt Frewer, Reese Witherspoon, Liv Tyler, Keri Russell (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Animovaný seriál z produkcie štúdia Disney vychádza z rovnomenného celovečerného filmu z roku 1997.  Príbeh sleduje dobrodružstvá mladého Herkula, ktorý sa pripravuje na úlohu hrdinu a pritom sa vyrovnáva s každodennými starosťami dospievania. S pomocou svojich priateľov, voľnomyšlienkárskeho Ikara, Kasandry, ktorá vidí budúcnosť, i učiteľa, satyra Philoktéta (Phila), bojuje proti svojmu zákernému strýkovi Hádovi. Podobne ako iní chlapci v jeho veku, ak Herkules čelí nátlaku rovesníkov, najmä zo strany snobského princa Adonisa, ktorý sa mu neustále posmieva.
Niektoré udalosti vyobrazené v seriáli sa nezhodujú s dejom pôvodného filmu, a preto sa seriál nepovažuje za jeho pokračovanie. (Incantator)

(více)

Recenze (21)

depony 

všechny recenze uživatele

Až na romantické scénky (kterých zase tolik nebylo) se Hercules povedl:))) Mým favoritem se stal Hádes a hned po něm Hermés. Jak nemám rád dabing, tak český se povedl:))) Zmatek a Bolest: "Jsme červi. Ubozí červi." Hádes:"Nezapomenout! Zničit červy později! Nejlépe rozšlápnout!" ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

tímto filmem se disney velmi přiblížil tomu nejlpšímu co nabízí.Animace v době "natáčení" ještě nebyla na dnešní úrovni,ale stjně je vcelku podařená,zato vtip je na velmi vysoké úrovni.Hádes:"áááá někdo mi sfoukl paruku!" vcelku jde o velmi podařené dílo,ale na vrhol jen o kousek nedosáhl i když sílu na to má 8) ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto seriálu je "ratingová" nerozhodnost. Pro dospělé je moc infantilní, pro děti je zase moc násilný. Nadupané díly střídaly ty debilní. Kdyby to byl sci-fi nebo krimi, seriál, dal bych dvě nebo jednu hvězdičku, ale fantasy je můj top žánr, takže subjektivný čistý průměr. A Iolaus typos největší. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na tenhle Disney seriál jsem čekala hodně dlouho. Jasně, celovečerák to není, ale pořád je to hodně fajn. Základní situace připomíná seriál Mladý Herkules, ale tady jsou zas ty lepší zpěvačky. ()

Zajímavosti (3)

  • Homer bol dabovaný hercom menom Dan Castellaneta, ktorý daboval Homera Simpsona zo seriálu Simpsonovci (od r. 1989). (Carol Pifková)
  • Jennifer Aniston, ako hosť v seriály, prepožičala hlas postave menom Galatea, Herkulesovo vysnívané dievča. V tej dobe randila Jennifer s Tateom Donovanom, ktorý nahovoril Herkula. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama