Reklama

Reklama

Myšmaš Kabaret

(seriál)
  • USA House of Mouse
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2001–2002), 19 h 56 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Wayne Allwine, Bill Farmer, Rod Roddy, Russi Taylor, Corey Burton, Tress MacNeille, Tony Anselmo, Jim Cummings, Carlos Alazraqui, Jason Alexander (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Recenze (8)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Mně se Myšmaš kabaret zdál jako velice dobrý nápad a ve svých 10 letech, kdy jsem to sledoval, jsem byl velice spokojen a dobře jsem se bavil. Objektivně ale musím říct, že vytvoření tohoto animáku asi moc času a práce nezabralo. Pro mě však stále lepší než ty dnešní nehorázné počítačové animace viz Mickeyho klubík, který jsem musel párkrát vidět, tentokrát už s bráchou. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba na tomto seriálu je, že do něj dokázali sem tam protlačit Bennyho z Králíka Rogera. Tím objektivní pozitiva končí (vykrádání sebe samých nad mraky, přesto těžící z humoru své hlavní konkurence u vychytralého mrkvožrouta, ani nemluvím o rybaření grotesek rovnou ze staršího seriálu), ale nebudu si lhát do kapsy, měl jsem pro crossovery slabost, zvlášť když se objeví Timon a Pumbaa. Taky překvapily české grafické překlady, to se vidí jednou za uherský rok. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Kdysi fantastické seriály (Kačeři) a krátké filmečky (hlavně s Donaldem), dnes jen prázdná houšť vydávající se za něco podobné jako mnou jmenované. Nástup časů dávajících přednost kvantitě před kvalitou bohužel poznamenal i Disneyho společnost. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Myšmasš je krásným příkladem toho, jak to jde s Disneym z kopce. Originální námět na crossover všech postav využit pouze na laciné gagy a většinu času zaplácávají nudné grotesky + jedna písnička - a lá parodie na Disneyův hit. Kdyby se pustili do souvislejších příběhů, jistě by to dopadlo lépe. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se. Kresba a ty segmenty byli víc po duchu původním dílům, vybarvené na počítači, ale hladké barvy. Zajímavé bylo, jak se v baru objevily postavičky z různých Disneyho filmů a seriálů. Mnohem lepší bylo právě ty krátké epizody - hlavně s Donaldem. ()

mafianis 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi nápad dat dokopy všetky Dysneyho postavičky, zatvoriť ich do jednéhoi klubu- kabaretu..a aby všetci videli show Myckeyho Mousa a jeho priatelov...seriál ktorý ma uplne v dobe letných prázdnin 2005 úplne nadchol...krásne spomienky vždy sa k nemu rád vrátim ()

mikla 

všechny recenze uživatele

Seriál som mal rád ako malý chlapec a mám ho rád stále aj dnes...zbožnujem Dysneyho postavičky a tento seriál ponúka všetky... ()

Reklama

Reklama