Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian je zpět a to zcela nově, tentokrát v televizním seriálu podle páté knížky britské spisovatelky Sue Townsend o (bez)nadějném britském intelektuálovi z Leicesteru. Adrian zestárl a stejně tak všichni kolem něj, má malého syna Williama (jeho krásná matka Yo-Yo od Adriana utekla zpátky do rodné Nigérie) a zrovna "našel" i svého druhého syna - Glenna Botta (ach ano, ten krátký a z dnešního pohledu úplně zbytečný románek se Sharon Bottovou). Adrianova matka Pauline miluje Ivana Braitwaitea a tak Adrianovu otci nezbude, než se na oplátku nastěhovat k Pandořině matce, Táně. Adrian je toho času hvězda kuchařské show v kabelové televizi, má pořad "Dobroty z droboty", píše další román a stále miluje Pandoru, poslankyni Blairova kabinetu. (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál opravdu pořádně překopal původní zpracování starších deníků, přičemž asi nejvíce zdůrazním absenci původního Adrianova otce (hrál ho tehdy Stephen Moore; brejloun v "kapučínu" je hrozně nesympatickej) i velkou změnu, která se udála s Nigelem (je proti tomu uchu, co hrál postavu dřív, velkej seladon a k tomu dělá poradce Pandoře). Pokud jste připraveni na šok, že Anglie se od dob Margaret Thatcher dost změnila, tak si pusťte tohle. ()

Související novinky

Mládí v hajzlu po anglicku

Mládí v hajzlu po anglicku

16.04.2006

Sue Townsend, britská spisovatelka románů o měřením penisu, nedostupnou dívkou Pandorou a akné objevujícím se na nejnemožnějších místech těla posedlém náctníkovi Adrianu Moleovi z ne zrovna… (více)

Reklama

Reklama