Reklama

Reklama

Hlubina

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(16)

Poté, co Cha Mina a Go Se-yeon potká předčasná smrt při různých incidentech, zjistí, že jsou opět naživu, avšak v nových tělech, která nepoznávají. (Netflix)

Recenze (5)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Jako je to dobrý, jen se do toho těžko dostává, ono je to ze začátku klasicky uspěchané a zmatečené, ale od třetí epizody, s to solidně rozjede. Co bych nejvíc vychválil, je hlavní dvojice Go Se-Yeon a Cha Min ta chemie mezi nima je skvělá a působí přirozeně. Hned za nimi je Park Dong-Cheol v roli policajta, po celou dobu hlavní dvojici pomáhá a jeho postava, byla hodně fajn. A pak je tady Oh Young-Cheol což je rozhodně jeden z topkových seriových vrahů, co lze ve filmech/seriálech vidět. Díl od dílu se překonával se svými zvrácenými zločiny a jeho logika proč to dělal, totálně zvrácená. i On je tady ještě jeden záporák, ale to už bych spolileroval, navíc stojí trochu ve stínu Oh Young-Cheola. Co mi však na seriálu hodně vadilo, bylo to, že se něco stalo většinou  Oh Young-Cheol někomu z party vyhrožoval, nebo provedl nějakou sviňárnu a chtěl, na to dostat někoho z party a ten dotyčný, vydíraný, se to vždycky rozhodl řešit na vlastně pěst, což nikdy nepřineslo úspěch a navíc se o tom, zbytek party stejně dozvěděl a společně to vyřešili. Takže tohle lehkovážené chování, mně štvalo, nedělo se to furt, ale když na to došlo, tak to bylo blbý sledovat, říkal sem si kdy už se postavy poučí. Nicmé to neni ještě to nejhroší, to nejhorší je ten konec, to zadostiučinění pro druhého záporáka nebylo dostatečně satisfakční a pak celé to vyustění s hlubinou a s návratem jedné postavy, tohle mi přišlo docela odfláklé, jako by tvůrce v poslední epizodě tlačil čas, tak něco narychlo splácali a nazdar, čekal sem to více emoční a nebo napínavé, čekal sem něco víc, tohle bylo neuspokojivé, obzvlášť po tom všem čím si postavy prošli, to celé mělo skončit jinak a nebo stejně, ale lépe. Je to mezi slabšími čtyřma a silnější trojkou, ale ty tři dávám, protože jiné seriály tohle ražení, mají ten konec prostě lepší a na konci záleží nejvíce. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Chválím za originální nápad s hlubinou. Romantiky bylo tentokrát o něco méně než jsem zvyklá, ale nestěžuju si. Detektivní linka byla zbytečně natahovaná a hlavně ke konci dost drhla a ani u tohoto seriálu se tvůrci nevyhli klišé a předvídatelnosti. Velký mínus má soundtrack. Ale bavila jsem se a dobře se na to koukalo, takže jako oddechovka to fungovalo dobře. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Ústřední dvojka a chemie mezi nimi. Zpočátku napínavé pátrání. Mínusy: 2 věci pro korejské romanťárny snad typické - osudovost a žánrový mišmaš. Žánrová směsice jim obvykle funguje, zde ne: lítalo to od romantické komedie k brutální krimi, k tomu ještě ten fantasy motiv. Komické vložky působily spíš nevhodně (jakkoli samy o sobě vtipné) než jako odlehčení (mnohem lépe to fungovalo třeba v seriálu Když rozkvétá kamélie). Případ byl tak zamotaný a osudově pomotaný, že mi po čase začínalo být jedno, jak to dopadne. Hodnocení: 48%. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Bohužel, někde u sedmého dílu mě to přestalo bavit. Začala jsem si uvědomovat jak jsou díly dlouhé, což by se dít nemělo. Navíc zápletka není stavěná na 16 dílů, stačilo by bohatě 12 a i tak si myslím, že už by to natahovali. Hlubina měla velký potenciál, ale nebyl dostatečně využit. Skleněnka nakonec fungovala pouze jako vizuální ukazatel. Vymyslet se toho dalo spousta, škoda. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Dávam 3***. Nebolo to zlé, ale niečo mi tam chýbalo na to, aby to malo vyššie hodnotenie. Chémia medzi hlavnými postavami bola dobrá, ale bolo priestoru to vylepšiť. Dej bol zaujímavý, fantasy tematika tiež dobrá. Celkovo dobrá oddychovka. ()

Reklama

Reklama