Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Čtyři neohrožení a popudliví policajti tvoří speciální protidrogovou jednotku, která má za úkol boj proti rodícímu se drogovému byznysu na Costa del Sol 70. let. (Netflix)

Recenze (3)

barny120 

všechny recenze uživatele

Drsná španielska telenovela, v ktorej sa odohráva akčný príbeh. Super kriminálna drogová zápletka, pekné ženy a akcia. Páči sa mi to, každá postava má svoj jedinečný charakter. Odporúčam. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost, zatím tři díly, ale je to vynikající.Sympaťáci v hlavních rolích, pěkný holky, krásné prostředí.A napětí jako při Narcos.Nevidím tam rozdíl.Vlastně ano.Tohle má výhodu, že člověk neví, jak se to bude vyvíjet a jak to skončí.u Narcos byl konec nezvratný. ()

awastrman 

všechny recenze uživatele

Po prvních čtyřech dílech jsem nad míru spokojen. Jedná se o MIX NARCOS MEXIKO, avšak od evropských tvůrců. Zasazení celého příběhu je do 70. let 20 století na slunečné pobřeží Španělska, kde pomalu ale jistě začíná vzkvétat obchod s drogami a právě nyní přijdou na řadu 4 policisté, kteří i vlivem náhody dají dohromady drogovou jednotku, která se snaží zcela zrušit nelegální business na daném pobřeží. Jako největší plus beru zajímavé herce (4 policisté a 1 barmanka) a též retro prostředí. Jako jedinou slabinu vidím záporáky, kteří jsou naprosto jasné archetypy hloupých drogových dealerů, avšak za vše ostatní nemůžu hodnotit jinak než jasných 85%. ()

Reklama

Reklama