Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu zazní celkem 136x slovo „fuck“ a několik nadávek ve španělštině, z nichž je nejznámější sousloví „puta madre“ (má podobný význam jako „fuck“). (noelcoward73)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 38 milionů amerických dolarů, z celosvětových 70,1 mil. (NIRO)
  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • Kniha, kterou si Michael Bryce (Ryan Reynolds) čte na dovolené, je „The Secret“ od Rhondy Byrne. V České republice vyšla pod názvem „Tajemství“ a byl podle ní natočen i film. (BMW12)
  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)
  • V jedné scéně můžeme vidět, jak Michael Bryce (Ryan Reynolds) zneškodní nepřítele lahví ginu Aviation. Jedná se o skutečnou značku, kterou vlastní právě Reynolds. (rudicz)
  • Mezi závěrečnými titulky je krátká scéna navíc. (Rominator)
  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama